Арсенал все по-близо до Аршавин

12:36
Арсенал все по-близо до Аршавин
Арсенал е все по-близо до подписа на руската звезда Андрей Аршавин. "Артилеристите" са готови да дадат на Зенит 13,5 милиона лири плюс още 6 милиона като бонуси в зависимост от представянето на футболиста.

Лондонският клуб първоначално даваше 12 милиона лири за 27-годишният руски национал, но от Зенит не искаха и да чуят за подобна оферта. Руснаците са поставили цена от 20 милиона паунда, но са готови на отстъпки.

"Наистина в клуба пристигна оферта за Аршавин от страна на Арсенал, но бе отхвърлена и сега преговорите продължават. Предложиха ни около 12 милиона, но това не ни задоволява. Арсенал са единственият клуб, който преговаря с нас", каза говорителят на Зенит Алексей Петров.

Арсен Венгер хареса Аршавин още преди година, а сега вероятността да го има в състава си е голяма.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Crissstiano
11.01.2009 15:48

Манчестър дадоха повече за Бербатов,а за мен Аршавин е много добър футболист и си мисля че си заслужава парите и ще пасне на играта на Арсенал

arsen
11.01.2009 15:07

Тия Зенит са големи лакомии:Никой не дава 20млн лири за 27 годишен футболист,колкото и да е добър ,но те-НЕ.Направо си го заробват Аршавин в Русия,където си е на върха на кариерата си.Въобще се чудя как Венгер дава толкова много пари