Индивидуални тренировки за новите попълнения в Спартак

16:50
Индивидуални тренировки за новите попълнения в Спартак
Новопривлечените футболисти в Спартак 1918 Марин Петров и Румен Александров тренират на индивидуален план.

Идеята на спортно-техническото и треньорското ръководство е да се запознаят с тяхното моментно физическо и здравословно състояние и състезателите да могат за максимално кратък срок да влязат в добра физическа форма, предвид напредналия етап от подготовката на техните съотборници. Във вторник сутринта Петров и Александров проведоха самостоятелно занимание на клубния стадион.

"Двамата футболисти имат документ, че са свободни от предишния си отбор и няма проблем да бъдат картотекирани за пролетта. Смятам да ги използвам още в утрешната контрола", заяви старши-треньорът на Спартак Димитър Трендафилов.

33-годишният полузащитник Марин Петров е юноша на Спартак и има солидна кариера. След като направи име в родния си тим, премина в Литекс, игра в "Черно море" и попадна в националния тим. Няколко сезона игра в Гърция. Румен Александров е 21-годишен нападател, от школата на Черно море, където не намери място в първия тим. През есенния полусезон двамата играха за друг тим от Североизточна "В" група - Тополите. В сряда, от 14:30 часа, на стадиона в Аксаково, варненци се премерят сили срещу тима на Черноморец Балчик. Това е втората контролна среща от програмата на спартаковци за зимната подготовка. В първата те завършиха при резултат 1:1, срещу тима на Добруджа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари