Стоичков на мача с ЦСКА, кара се с фотографите

09:11
Стоичков на мача с ЦСКА, кара се с фотографите
Христо Стоичков изгледа част от контролата ЦСКА - Чавдар Етрополе. Той дойде на стадиона в Правец в 20-ата минута на мача и следеше случващото се на терена в компанията на Спас Джевизов.

Безидейната игра на ЦСКА отказа Стоичков да остане до края на мача и той си тръгна в 70-ата минута.
Ицо се разсърди, че го снимат и се скара остро на фотографите.

"Не ме снимай, бе! Ей, няма да мирясате, докато не дойда да ви дрънна", викна Стоичков, след което тръгна към близкия до стадиона хотел, за да се види със свои приятели.

Един от тях бе президентът на Чавдар Емил Димитров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ANTWERPMIRACLES
01.02.2011 15:20

До долния : Типично изказване на комплексар и неудачник. Никъде, никой не твърди, че материалната обезпеченост е всичко. Друг е въпросът, че и обратното не е вярно. Когато някой каже : "Не ми давай акъл, дай ми пари." , логичният отговор е : "Ти, ако имаш акъл, щеше да имаш и пари ! " . Тъй, че между парите и акъла има определена зависимост, колкото и това да се отрича от бедните. А, липсата на пари е оправданието на неудачника. *wink* Колкото до Христо Стоичков , то той е постигнал достатъчно и като успехи и като СВЕТОВНО признание, за да се нуждае от такова от страна някакво си форумно нищожество, на всичко отгоре самоопределило се като " неуравновесен" *sick* Лично мен , слабо ме интересува, дали един футболист е образован или не ( Гонзо е осмокласник по образование ) . Това, което искам от един футболист е да си разбира от СВОЯТА професия, т.е. - да играе футбол, така , както не се интересувам от това , дали лекарят, който лекува детето ми разбира от футбол. Искам той да може да лекува. Ако всеки в България разбираше от своята професия така, както Стоичков от неговата, то държавата ни щеше да бъде цветна градина и рай на земята. *smile*

breezer_fan
01.02.2011 13:48

До двамата под мен.Ясно ми е каква ценностна система имате щом за вас най-важното е материалното положение на 1 човек и това колко пари има...Явно следвате принципа "ВажнУ е дъ съм бУгат, пък нека съм тъп като галош." Голям футболист е спор няма, но е безкрайно ограничен, ПРОСТ човек.Двете категории нямат база за смесване и сравнение - интелект и качества на футболист например.Така, че neyravnovesen си е много прав.Стоичков е много прост селянин, и много голям футболист.

Notlike
01.02.2011 13:26

Ох, винаги ще се намерят жалки същества, които да коментират Стоичков, че бил селяндур, простак, олигофрен и каквото и да било. Да, такъв е, но нима във футбола трябва да си АКАДЕМИК? Нима ти трябват 5 висши образования? Не, трябват ти 2 магически крака, а Камата ги има. Ако някой друг ми каже крило с толкова много голове, толкова признание по света и прочие, нека ми се обади. neyravnovesen, по-добре селянин със Златна топка, отколкото селянин в български форум, какъвто несъмнено си ти.

ANTWERPMIRACLES
01.02.2011 11:50

Към долния : Ти, за Стоичков нямай грижа. Не го мисли. *smile* Той спокойно може да мине и без английски. Също и без български. Достатъчен му е испанския. Самият факт, че е нает да коментира по най-мощната испаноговоряща медия в света - мексиканската "Теле-виза", говори красноречиво. А, хонорарът му от този контракт е на стойност, превишаваща всичко онова, което са припечелили в жалкия си животец некадърния ти баща, дядо ти, неговия дядо и ти самият някога ще припечелиш. Тъй че, не ги мисли богатите и успели в живота хора. Съсредоточи се върху собственото си оцеляване и преживяване. *wink* .

neyravnovesen
01.02.2011 10:55

ей не го снимайте уа.. *lol* ча ша земи да говори на английски...я кажи нещо уа...селаниноо