Официално: Ливърпул прие офертата на Челси за Фернандо Торес

23:01
Официално: Ливърпул прие офертата на Челси за Фернандо Торес
Ливърпул прие офертата на Челси от 50 милиона паунда за Фернандо Торес, съобщава официалният сайт на мърсисайдци.

"Клубът се съгласи да продаде Торес в Челси. Сега играчът има позволение да преговаря за личните си условия с лондончани", пише на страницата на "червените".

Очаква се по-късно днес и от Челси да оповестят официално мегасделката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LondonLeons
01.02.2011 15:11

TeeHee - пхахахах сам си вкарваш автогол и неможеш да се усетиш *lol*

AriesBG
01.02.2011 14:28

От друга страна ,дето плюете по Челси.Кой ви наля друг толкова милиони за една година ,включително и Джо Коул.Не стана ли по-добре така като получихте двама класни и переспективни млади футболисти.Не му ли се даде шанс на Далглиш да си избере който поиска и да изгражда отбора и играта както той вижда нещата?Друг е въпроса ,че за Керъл според мен се дадоха много пари ,ама като ги има е лесно да се харчат...И на последно място се надявам всички да са разбрали че без пари ,само с мерак нищо не става.Така че ,няма защо да плюете по Челси щото никой в Англия нямаше да ги даде тея пари и за Торес и за Бенаюн

AriesBG
01.02.2011 14:22

Тука ми се струва ,че доста бъркате нещата.Какво означава да си лоялен?Според мен лоялността се изразява в отношението и в думите които изричаш по даден адрес.Става въпрос за една игра в която футболистите са само едни учасници.Лично на мен мотивите му не са ми ясни ,но щом така е решил си е негова работа.Донесъл е достатъчно радост и голове за Ливърпул и никога не е направил нещо или коментар срещу клуба си.Държал се е като професионалист и има право сам да решава бъдещето си.

TeeHee
01.02.2011 13:02

По принцип история е нещо за което да разказваш.Нещо за което си струва да се знае.В повечето случай във футбола под история се има предвид Титли , тъй като няма какво друго да се разказва.Какво искате да ми кажете , че Челси имат невероятна 105 годишна история защото са ударили 28 греди в един мач през 1967 или пък държат рекорда по тъчове в тяхна полза във Висшата лига.Ами много ясно , че ще става въпрос за титли и нищо друго , защото това се помни и остава във времето.Ливърлул и Манчестър Юнайтед имат доста по-сериозна история от Челси на руския мафиот.Не казвам , че Челси преди него не са постигнали нищо , но определено сега след парите на Абрамович са едни от най-силните им сезони.

glimbo
01.02.2011 13:00

е как Манчестър Юнайтед да се похвалят че са печелили в тия години, купата на Уефа , като просто не са участвали в този турнир... надявам се ти е ясно защо! А иначе те СА печелили купата на Уефа , през 91-ва и то като биха Барселона на Кройф с 2:1. Като тогава Юнайтед станаха първият клуб спечелил европейска купа , след забраната която бяха получили английските клубове за Европа след трагедията на Хейзъл.

bleid_2
01.02.2011 11:32

Тук се разрази жестока словесна война?Торес като иска повече пари да ходи и на друга планета ако може,това си е негово право.Много са малко вече лоялните играчи които си казват че за тях емблемата е над всичко и че с 5 милиона на година пак ще си изхранят децата и жената и не съжаляват че е можело другаде да вземат 7-8 милиона примерно?!Челси винаги е имал своята история но в последното десетилетие с парите на Абрамович искат да си я надградят,няма лошо но понякога и с много пари не става.Колкото до това че видиш ли ти Ливърпул нямали история през последните 20 години за разлика дори от Челси ще кажа само че за тези години любимия ми Ливърпул спечели множество купи в Англия,стигна два финала в ШЛ като спечели единия,спечели купата на УЕФА,година в която спечели 5 купи.Нещо с което и МЮ не могат да се похвалят.Единствено ни липсва шампионската корона.

glimbo
01.02.2011 11:27

Аз не знам ти от колко време гледаш английски футбол, ама аз си спомням къде израстна буквално Ашли Коул ...и определено не беше в Челси. На времето още като ръкавите на тениската му стигаха до лактите рипаше на врата на Денис Беркамп в Арсенал.

ChelseaAboveAll
01.02.2011 11:18

Notlike,Джон Тери,Ашли Коул също останаха лоялни. *thumb_up* *wink*

ChelseaAboveAll
01.02.2011 11:16

Ем така е и така ще си остане за напред *smile*.Ае Лек ден от мен.

Notlike
01.02.2011 11:16

Челси отново събраха много звезди и навярно ще се изпокарат много яко.. Дрогба и Торес абсурд да са тандем в атака. Торес ми мяза на гербер - преди заклет "червен" (разбирайте го комунист), сега вече крайно "син"(гербер). О, колко мъка има на тоя свят. Допреди година-две едва ли не на оная си работа щеше да татуира в името на Ливърпул, вече всичко в името на Челси. Тези хора не знаят какво е стойност и лоялност, гонят парата. Затова и хората помнят такива като Гигс, Джерард, дори Дрогбата, който можеше да отиде в доста клубове, но остана лоялен на Челси. И все пак - щом му се ходи, нека опита, той за Ливърпул вече се изчерпа, пък и май прекалено много разчитахме той да ни вади мачовете. Е, каквото и да става, предстоят интересни времена във Висшата лига, а се надявам, че както стана след продажбата на Оуен (взехме ШЛ), така ще стане и този път и ще вземем някоя значима титла, за да докажем, че в Ливърпул всички играят за клуба, а не за Джерард, Торес и който и да било!

ChelseaAboveAll
01.02.2011 11:14

Дори мога да кажа,че тук също има свестни фенове на МЮ,такива коиито не обиждат във всеки пост..

glimbo
01.02.2011 11:14

ChelseaAboveAll: няма селящина бе братчето ми, всичко е до агресията и да си я изливаш върху противника. Играчите на терена, феновете по трибуните, на улицата, по форумите по пъбовете и къде ли още не. Така си е от както има футбол, така ще бъде винаги. Аз ще викам " Да го лапат ЧелсКи" , ти винаги ще плюеш " Манафчестър" или там както го казвате ... и така ...

ChelseaAboveAll
01.02.2011 11:11

glimbo,не не го очаквам и аз съм фен на Челси от много време,но защо да трябва да се обиждаме така аз,че мразя МЮ ги мразя,но това е игра а ние заради 1 игра тук показваме цялата си селящина.

glimbo
01.02.2011 11:10

LondonLeons - нито едното нито другото, само че ти се замисли, щом фен на Юнайтед предпочита да съчувства на Ливърпул, а не на вашто смешно отборче ... Просто Вас Ви няма на картата на света!!!

glimbo
01.02.2011 11:08

ChelseaAboveAll : Ти какво очакваш бе сладур ?? Аз съм фен на Юнайтед от 22 години , като под това нямам предвид че съм на 22 ... , а пък ти си фен на ЧелсКи , какво очакваш ??? да се прегръщаме ли??? Еми няма да стане ...

LondonLeons
01.02.2011 11:06

glimbo - едно ще те питам - SAD ли ти е *joking* или по-скоро си angry *lol*

ChelseaAboveAll
01.02.2011 11:05

glimbo,Ей ти само с обиди ли си служиш??Толкова ли си зле казах ти всеки отбор гради своята история рано или късно и точно заради това,че историята на Челси не е като на други отбори се сипят тея купища обиди и закакво,закакво се като влезна в тоя сайт се говори за история за титли за какво ли още не,няма да се говори приятелски тука ами секи да соли другия,за да се докаже колко верен и предан фен му е за това тоя сайт запада толкова много и затова във всяка тема има обиди расизъм и какви ли не още простотий..

glimbo
01.02.2011 10:59

За всички педалчета фенове на лондонският изкуственяк, които ми говорят за ЧелсКи и некви 105 години да ги питам , знаете ли какво пише на централната трибуна на стадиона на Нотс Каунти????
Защо има дербите, които се срявняват с "Войната на розите"?, Защо първото Ман Юнайтед и Ливърпул спорят толкова години кой е по по най и говорят за разни ЕРИ ... вашата ЕРА , къде е ? В какво се изразява? Онзи ден дори мача на Арсенал и Хъдърсфийлд носеше заряда на английската история заради един пич Джони Чапман ? Някой от Вас изобщо нещо по въпроса да знае???? Кой Ви каза , че glimbo като говори за история си мисли само за Титли? За титли си мислят тези - които ги нямат!!! Смешните сте Вие, защото тоя Чукотскитя мафиот скоро като го вкарат в затвора , ще Ви видя къде пак ще играете за Джонсънс Пейнт Трофи ... Аре със здраве ...

ChelseaAboveAll
01.02.2011 10:53

LondonLeons,остави ги те под история имат предвид титли сеш се ?

vasil1974
01.02.2011 10:52

добре че си тръгна момчето че щеше да изгние като Стиви,какво става с нас номога да разбера...дано е за добре.

LondonLeons
01.02.2011 10:52

glimbo - и от 1905г. до сега все пак се е градила история, но ти си материална курва и няма как да го знаеш, след като за теб историята е - титли, титли и пак титли... такива като теб са ми най-смешни... по твоята логика значи и Ливърпул през последните 20 години въобще пък нямат история... и ако се играе от 120 години футбол в Англия значи Челси играят вече 105години...

ChelseaAboveAll
01.02.2011 10:51

TORRES: HAPPY TO BE BLUE,ае затвяряйте си плювалниците... *beer* *thumb_up*

LondonLeons
01.02.2011 10:47

ceco26 - ми с Ливърпул какво щеше да спечели??? и защо през тези години не му показахте че ще е грешка да напуска??? защото май нямате какво да му покажете освен историята си, която в случея за бъдещето не играе роля... отностно Керъл къде видя да казвам че като "национал" ще е резерва *sick* IV3 - Ливърпул е *бил* голям отбор, но през последните 20години не е така... и какво ако на 6-ти победите, това какво толкова ще докаже на Торес??? бил предател, но до вчера му се радвахте като циганче на баничка... и незнам как така решавате че всеки който иска промяна в живота си е предател... тогава най-големия предател е Моуриньо, но той е постигнал изключително много или греша??? glimbo - само ще ти кажа - смешник си!!! просто не заслужава да се коментира това което си написал, защото е повече от смешно и неадекватно...

valk0v
01.02.2011 10:47

glimbo разбирам ядосан си, най-добрия футболист напуска отбора, но не виждам защо го нападаш. Откакто е футболист на пуул не виждам да е казал нещо лошо за тях, напротив скромен и отбягва вниманието. Също не виждам защо нападаш и челси, това че нямат история не значи нищо. Историята я има, защото някой е градил нещо и то е останало във времето. Помисли малко, ако нямаше отбори като Челси и подобните му щяхме да гледаме само мю, арс, пуул в английското което нямаше изобщо да е интересно.
Така че запомнете - историята се ГРАДИ
Айде пийс *beer*

ChelseaAboveAll
01.02.2011 10:42

Заедно с Арсенал,които също имат 3 титли моля да ме извинят,чее ги пропуснах

ChelseaAboveAll
01.02.2011 10:41

glimbo,Ей паляк мери си приказките малко 1во Челси имат 3 ТИТЛИ НА ПРЕМИЕР ЛИЙГ един от 6те отбора които я е печелил и по това отношение е на 2ро място.Да така е нямаме история както други отбори,но всеки отбор си гради историята от някъде стига с тая история вече банални ставате...

glimbo
01.02.2011 10:38

Фернандо Торес е ПАНАИРДЖИЙСКА МЕЧКА !!!!! А ЧелсКи са най-тъпото изкуствено създадено отборче, което се опитва да си създава историята от началото на 20-ти Век , при положение, че в Англия се играе футбол от 120 ГОДИНИ!!!! Лондонски подметкиииии КОГА ЩЕ СТЕ КЛУБ С ИСТОРИЯЯЯЯ ПАЛЯЦИИИИ !!!!!

ChelseaAboveAll
01.02.2011 10:37

biserms,Да знаем поне аз се сещам,но Торресчо си го харсвам още откакто игра в АМ,надявам се да разгърне целия си потенциял в Челси и да му спори играта !! *wink*

IV3
01.02.2011 09:28

които казва 4е Ливърпул нее голям клуб да си мал4и Торес е предадел дано Ливърпул победат 4елси на 6 и да докажат на Торес 4е е сгре6ил

ChelseaAboveAll
01.02.2011 09:21

Хейтърите да не зеят много.Значи има си време за всичко,ще се види какво и как ще става за напред сега се надяваме,че както казва Торрес в негово интервю,че на СтамфордБридже вижда по-голяма подкрепа и да се надяваме,че желанието му за игра ще е на 100% *smile*

ceco26
01.02.2011 09:09

Тц, то щото с Челси много ще вземе нещо тази или другата година /сезон/... Пуул ще му покажат, че е сгрешил. Като иска титли да отива в Барселона, бих казал и не много приятните ми манчовци, ама те си имат Бербо! Сега остава да го видя в екипа на Челси и да чакам резултатите от трансферите на Торес, Суарез и Керъл /а Керъл като национал надали ще е резерва, както някой си позволи да каже/. *wink*

LondonLeons
01.02.2011 08:37

Achko1990 - не всичко е пари *smile* Торес напуска заради това че иска нещо по-голямо от влизане в 4-ката... иска да спечели поне една значима титла *thinking* и да Ливърпул не е един играч , те бяха 3-ма сега са 2-ма *thumb_up* не очаквайте Суарез и Керъл да игрят всеки мач рамо до рамо... най-вероятно Керъл ще е резервата...

Achko1990
01.02.2011 08:30

Според мен Торес много се изложи,както и Масчерано разбира се,но това е отборите които разполагат с пари успяват да изкушат всеки играч.Жалко е защото със Суарес можеше да се получи добър екип.Може само да съжаляваме,че не успяхме да го задържим и щом с Пуул не е намерил щастието да го намери с Челси,но да се готви за загубата в Неделя *beer* YNWA.Ще е трудно без него,но Ливърпул не е един играч,а и според мен на Анфийлд идват добри времена.

biserms
01.02.2011 08:20

Абе вие феновете на Челси хубаво се радвате, че бил "Жаден да играе в ШЛ" и щял много голове да вкара там, но нали се сещате, че Торес вече игра ЛЕ с Пуул и ако не се лъжа не може да играе пак в Европа с друг отбор.Така че догодина ... *thumb_up*

Achko1990
01.02.2011 08:10

Дано новите попълнения успеят да заместят Торес,защото ако и там остане дупка като след Алонсо и Масчерано просто не виждам накъде отива отбора? За 2 години изгубихме 3-ма основни играчи та дори и Бабел,който за мен беше добър играч.Привличаме някакви свободни агенти колкото да запълваме бройката,но така отбор не се гради!

mejzga
01.02.2011 08:05

За съжаление Торес си заминава! Според мен той е най-добрия нападател в света и можеше да стане стинска легенда на Пуул, но избра друго. Да, "червените" в момента са слаби, но това скоро ще се промени и точно в този момент Торес трябваше да постъпи лоялно към клуба. Верно е, че 50 млн. са много пари и заплатата му ще е по-висока, обаче в историята Торес ще остане просто като един великолепен футболист, но никога като легенда на някой клуб. "Fernando Torres - Liverpool's number nine" вече не е актуално.

ceco26
01.02.2011 07:59

А относно титлата на Пуул в ШЛ само показва, че са велик клуб и трябва да има желаещи класни играчи да играят в него, за да му вървърнат славата, а не да се гледа само моментното състояние. И едни шампиони Челси и уж по-добрите Арсенал явно нямат манталитета или поне си личи, че не са достатъчно велик клуб, щом не се взели купата и за единият е спорно дали ще успее изобщо.

ceco26
01.02.2011 07:56

Методиев, Торес струва толкова за Ливърпул и Челси изкараха пари да го купят, а и на фона на галактическият К. Роналдо, дето нещо не се чува последно време, Торес е нормално да струва толкова, че даже 10 млн. паунда отгоре. А и на фона на оня младок Керъл...разбирам, че е англичанин, ама е много надценен май. И все пак-в днешно време някой отбори се отпускат бая с милионите. Нелогично е Бент да е по-евтин от Керъл. Но пък за Торес сумата е добра, предвид, че световната купа повиши цената му /макар той да не бе във форма и да е играл много/, а и самата му значимост за Пуул предпола поне 40 млн., макар последно време само с/у Челси да игра добре и то може би за да им се докаже, че сега да искат толкова да го вземат. *sad*

MeToDueB
01.02.2011 07:16

Ливърпул е клуб с история, но успехите са им далееееч през годините, освен една феноменално спечелена ШЛ, Челси в момента и в последните 10 години са по-силен отбор, отбор с повече класа, по-добър отбор, като цяло .. Фернандо е топ нападател, играе му се в ШЛ, иска да се бори отбора му за титла .. при Ливърпул, като гледам как са тръгнали за каква титла ще се борят .. пък и от Ливърпул е имало натиск .. все пак това са 50 милиона паунда и автоматично това става най-скъпия играч на Челси и в Англия, но все пак ми се струва, че това са страшно много пари, че дори за играч, като Торес .. той е изчистен нападател, много добър .. но 50 милиона .. не знам, дано успее да направи нещо в Челси, че в Англия много обичат да коментират цифрите .. въпреки, че 30 милионния Шевченко не го критикуваха много много, може би защото сме в България 30 милионния Бербатов го критикуваха повече, че дори и 30 милионния Робиньо, който беше абсолютна трагедия .. и него не видях много да го критикуват

ANFIELDROAD1892
01.02.2011 02:41

Всички фенове го обичаха и благотворяха а той много пъти казваше,че е отдаден само и единсвено на този клуб.Изведнъж напуска по най-долния начин и пред ЧелсиТВ споделя: "It's every footballer's dream to play for a big club and I can finally do that now".Нима Ливърпул не е голям клуб?Той се подиграва с отбора който го направи нападател от топ класа.

drvara
01.02.2011 01:42

По добра сделка на този етап едва ли може да има за Ливърпул.Аз съм фен на отбора от 1982 и мисля че това е една от най-добрите сделки за клуба в цялата история.Торес е затворена страница за Ливърпул,а със Луис Суарес и със Андрю Керъл нещата ще са много по-добре.А между другото сега е момента да се продадат и Джерард и Пепе Рейна!!!!

holigan4e
01.02.2011 01:04

Някой знае ли от къде в София мога да си купя анцунг на манчестър

Rusiq111
01.02.2011 00:48

"След падението си от Атлетико(Мадрид) в Ливърпул" това беше написал нациста... И аз казах че от смешния отбор на Атлетико в сравнение с този на Ливърпул тогава отива във велик отбор... В никакъв случай не съм казвал че Челси са по-велики от Атл.Мадрид ... В бъдеще може би но сега не са ....

nofx
01.02.2011 00:41

sasedq не съм от челси но как прецени че ат.м. е 3 пъти по голям?

sasedq
01.02.2011 00:38

Rusiq111 Атлетико мадрид смешен клуб ? 3 пъти по голям от челси

levskirealfen
01.02.2011 00:29

Нито съм от Челси нито от Пуул. Но Торес взе правилното решение. Челси е отбор който има голямо бъдеще и печели много трофей в Англия. А Пуул от онзи късметлийски финал през 2005 са пълна дупка!

Rusiq111
01.02.2011 00:28

Фен съм на Ливърпул, но какъвто и фен да си на даден отбор трябва да се гледа реално на нещата,а не да се самозалъгваме колко добър и велик е отбора... От тази гледна точка аз се радвам че Торес се присъедини към Челси ... Просто там ще има бъдеще като футболист и ще можем да го гледаме в ШЛ докато с Ливърпул това няма да е така... Аз не знам какво прави и Джерард там... Хубаво обича клуба но 1 футболист се бори за купи,а той не вярвам да спечели още трофеи до края на кариерата си с екипа на Ливърпул... Колкото и да ме е яд истината е че Ливърпул в момента не са конкурентен отбор на отборите от първата 6-ца... Може би само Съндърланд дето може да се конкурираме... Торес си тръгна и сега ситуацията в Ливърпул ще бъде може би плачевна...

gopencet0
01.02.2011 00:18

Rusiq111 дали наистина си фен на Ливьрпул или на Торес по скоро

Rusiq111
01.02.2011 00:15

neo nacist от 1 смешен отбор на Атлетико Мадрид отиде във велик клуб като Ливърпул ... Сега отиде там където може да се бори за трофеи .. В 1 отбор в който успехите предстоят... Макар Ливърпул да е любимият ми английски отбор аз се радвам че Торес го напусна и отиде в Челси ... Поне ще може да спечели нещо с тях,защото в Ливърпул бъдеще няма...

ANFIELDROAD1892
01.02.2011 00:13

Юнайтед стоят с "вързани ръце",защото просто не им трябват нови играчи.Отбора се справя страхотно до момента без да блести и накрая на сезона ще вземе титлата.Просто в момента Юнайтед е едно голямо страшилище за английските отбори и няма кой да ги спре по пътя им за титлата.Това е само мое мнение!

gopencet0
01.02.2011 00:10

manunited666 Дано това пестене на пари не ни изиграе лоша шега както си мисля и че ще стане *erm*

dbakalov
01.02.2011 00:09

NeO_NaCiSt Челси да не е по-голям отбор от Ливърпул.

manunited666
01.02.2011 00:06

Много лошо .. другите отбора правят егати трансферите а Юнайтед стой с вързани ръце.Да се надяваме , че ще им трябва повече време за адаптация *lol*

NeO_NaCiSt
31.01.2011 23:56

След падението си от Атлетико(Мадрид) в Ливърпул, Нандо отива в голям отбор.

lampard_1234
31.01.2011 23:51

Защото иска да играе в Шл и да се бори за титлата *lol*

Notlike
31.01.2011 23:48

Браво, Нандо, предаде отбора, но не се притеснявам. Ливърпул е връх не за един футболист - припомнете си какво стана с Чаби Алонсо, Алваро Арбелоа, Хавиер Масчерано и Майкъл Оуен - пресни примери са това Не искам да съм лош пророк, но си мисля, че Торес ще вкарва 1-2 сезона и това ще му е. Такъв тип играч за отбор като Челси си е жива гавра, при наличие на играч като Дрогбата..

lampard_1234
31.01.2011 23:41

Берба Торес в каквато и да е форма едва ли е по зле от Анелка и едва ли ще прави повече пропуски от другите, който направиха немалък брой, което лиши Челси от доста точки *thumb_up*

Deportiv0
31.01.2011 23:41

Тандем Чорба - Тараторес! *beer* Най-малко 20 гола до края на сезона. *smile*

BerbaTheBest
31.01.2011 23:37

Много ме дразнят такива продажници.И Роналдо така направи.А колкото до феновете на Челси- не си мислете ,че той ще ви оправи.Не е този , който беше.

lampard_1234
31.01.2011 23:32

Дано да направи дебют срещу "черните котки" утре. Айде успех *beer*

ChelseaAboveAll
31.01.2011 23:30

lampard_1234 естествено,че ще му отива супер ще сме с него *wink*

Unbeatable_fen
31.01.2011 23:30

Найстина и двата клуба се прецакаха в финансово отношение за Торес могат да се дадат 60-80 спокойно но такова е *beer* Честито на всички фенове на Челси а за тези на Пул да не злодеят че момчето иска да играе в ШЛ *party*

ANFIELDROAD1892
31.01.2011 23:29

Нандо успех в Челси.Да продължаваш да вкарваш много голове(без на Ливърпул) и да ни радваш с изявите си макар и не с червената фанелка.

lampard_1234
31.01.2011 23:28

Айде Торес ще се надъха за ШЛ от доста време не е играл на 1/8 финал. За първенство ще видим кво ще стане *thumb_up*

posydon
31.01.2011 23:26

айде сега кой е Шампионаа къде сте феновете на манаф юнайтъд *lol*

Twixy
31.01.2011 23:22

Еми да си тръгва, не можем да го накараме да играе насила *wink* В неделя ще е голям мач, успех на Суарез и Керъл *thumb_up* *beer*

posydon
31.01.2011 23:22

lampard_1234 ти луд ли си даже торес струва повече все пак е Fernando Torres !!! *party*
аз нямам думи за Caroll 41 поунда *erm*

posydon
31.01.2011 23:21

ахахах айдее ман.ю сега ще видите !!! челси мачака Челси Шампион мразя късмет юнайтъд *angry*

lampard_1234
31.01.2011 23:20

И двата клуба се прецакаха малко във финансово отношение. Нито Торес струва 50 мнл. паунда, камоли Керъл 35. Айде със здраве *beer*

liverpool9418
31.01.2011 23:20

posydon : От Нюкасъл са приели офертата на Ливърпул за Керъл, която е на стойност 35 милиона паунда.

ChelseaAboveAll - Челси играят със Съндерланд в сряда...може там да направи дебюта си

ChelseaAboveAll
31.01.2011 23:18

Честито за попупката беше голям ден дано играта му потръгне и нека не забравяме,че дебюта му ще е в недела с/у пуул *lol* *beer* *party*

posydon
31.01.2011 23:17

41 м поунда за Andy Carroll това е скандално !! *angry* *lol* *evil*

RosickyBoy
31.01.2011 23:16

Сега, драги ми фенове на Ливърпул, се молете не за титла, не за топ4, не за Лига Европа, не за горната полувина на таблицата, а за това да удължат правата на BTV Action и РИНГ БГ, та да можете да се гледате догодина - в кръга на майтапа... Палете фланелки,фенове, палете, и аз ще паля след време на Фабрегас, палете *thumb_up*

YNWA_NIKITA
31.01.2011 23:14

Този предател, ще продаде и майка си за пари.
Преди 6 месеца се кълнеше във вярност а сега LIVERPOOL FOREVER!!! YOU`LL NEVER WALK ALONE

Unbeatable_fen
31.01.2011 23:12

Честито на всички фенове на Челси за този трансфер.Обаче неделята ще е страшно смисал много лошо очаквам да се държат феновете на Пул срещу него GO GO CHELSEA *beer* *party* GO GO ROMAN ABRAMOVIC

ednoto
31.01.2011 23:12

каде мога да прочета повече за Давид Луиз ако това е истина де *wonder*

stoqn_937
31.01.2011 23:10

ЕКСТРА мн яки трансфери направихме.Абрамович пак показа кой е шефа

luiz_lfc
31.01.2011 23:09

да си ходи но да си спомним какво стана с оуен кога то напусна ливърпул *wink*

brickbat
31.01.2011 23:09

ето това са трансферите Luis Suarez to Liverpool
Andy Carroll to Liverpool
Fernando Torres to Chelsea
David Luiz to Chelsea
Eidur Gudjohnsen to Fulham
El Hadji Diouf to Rangers

lyne
31.01.2011 23:06

yesssss най накрая *party* дано си върне формата и да почне да бележи по често *thumb_up*

manutd777
31.01.2011 23:05

Взели сте и Давид Луиз от Бенфика. Уникални трансфери в последния момент *thumb_up*