Дренте на крачка от трансфер в Ювентус

15:20
Дренте на крачка от трансфер в Ювентус
Ройстън Дренте е поискал от ръководството на Еркулес да му позволят да се премести в Ювентус, съобщава "Goal.com".

Футболистът е собственост на Реал Мадрид и се подвизава в отбора от Аликанте като преотстъпен до края на годината. Въпреки това обаче, Дренте не е щастлив от ситуацията в Еркулес, тъй като клубът е в тежка финансова криза и от ноември месец играчите не са получавали заплати.

Днес от Юве са пожелали да вземат Дренте под наем до края на сезона и най-накрая да привлекат истински ляв халф в състава.

От Еркулес обаче, настоявали да им бъде изплатено обезщетение. Очаква се италианците да предложат 500 хиляди евро на своите колеги, за да пуснат Дренте.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kotov
31.01.2011 15:30

ФЕн на ЮВЕНТУС САМ е ме е яд какво става в клуба зимат се само баберици и хора с самнителни качества които нямат място там и отбора докато не го земе някой по добър треньор и да вкара в крачка нещата ще продължава да бъде така тежко положението и да не стават за гледане.единствения който може да спаси отбора се казва Марчело ЛИпи дано го осъзнаят и хора в Управлението на отбора защото 2006 год. с отбора на Бианконерите Италия стана световен шампион под ръководството на същия Мениджър.