Димитър Борисов: Вярно е, че бавим заплати, но това е нормално

13:48
Димитър Борисов: Вярно е, че бавим заплати, но това е нормално
Eдиният от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов призна, че има забавяне на заплатите с по месец, месец и половина. “Мисля, че е нормално в тази криза. И в Европа е така. Въпреки това футболистите искат да играят за ЦСКА”, каза босът на “червените” в интервю по БНТ 1. Борисов потвърди информацията на “24 часа”, че днес ще се разплати с Министерството на спорта по задълженията около стадион “Българска армия”, които са около 2 милиона лева.

“Ще преведем по-голямата част от сумата и се надяваме след това да го вземем под наем за 20 плюс 10 години. Благодаря на министерството за търпението, което проявиха”, допълни Борисов.

“Червените” обаче имат проблем с базата в Панчарево. “Решихме да направим ремонт на съблекалните и столовата. ДНСК обаче ни спря, даже нареди да бутаме изграденото. Нямало скици на помещенията. Такива обаче никога не е имало. Надявам се ДНСК да не ни пречи, докато извадим тези скици, защото строим нещо хубаво на държавен терен, не на наш”, отбеляза собственикът на тима от Борисовата градина.

Борисов каза още, че Милен Радуканов би трябвало да е разговарял с Валентин Илиев и Емил Гъргоров-Бадема за завръщането им в тима. Двамата футболисти разтрогнаха с румънския “Университатя” (Крайова) и могат да дойдат на “Армията” като свободни агенти. Проблем при привличането на Вальо и Бадема са високите им финансови изисквания. Освен това стана ясно, че ЦСКА е погасил част от дължимата сума от 300 000 паунда към “Селтик” за правата на Килиан Шеридън.

Борисов потвърди за интерес към Маркиньос от няколко отбора, но уточни, че с трансферите се занимава Емил Костадинов. Очаква сеспортният шеф да финализира преминаването на бразилеца в китайския “Аербин”, където треньор е Сашо Станков, на място през седмицата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ovasilev
31.01.2011 15:52

Мръсни келемета са президентите. Футболистите искали да играят в ЦСКА. Пълни глупости. Вземат само разни келеши, който са следени в youtube. Всичките престъпни президенти разсипаха футбола в БГ. Толкова ли много пари имат та не си ги изпраха и да се махат вече.

thrill
31.01.2011 14:31

venigan, Момче, запомни : подкуп по банков път не се превежда. Има си други начини за това. *wink* Всяка стотинка, влязла в банковата система може да бъде проследена от данъчните и следователно трябва да е осчетоводена. Имай го в предвид, за да не бръщолевиш наивни глупости, разбрал-недоразбрал от прочетеното във вестниците.

venigani
31.01.2011 13:55

Кажи що бавиш втората вноска за Фидосова ве Гърне спукано *wonder*