Далглиш: Искаме да задържим Торес

13:29
Далглиш: Искаме да задържим Торес
Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш заяви, че клубът не е променил становището си за бъдещето на Фернандо Торес, откакто отхвърли молбата за трансфер на испанеца в петък.

Торес искаше да напусне клуба си, след като оферта на Челси за 35 милиона паунда бе отхвърлена в четвъртък.

На пресконференцията преди мача със Сток, Далглиш обаче отрече Ливърпул да са готови да го продадат. "Ситуацията остава същата като от преди два или три дни. Ще се задържим към това и няма да добавяме нищо ново", сподели шотландецът. Острието на Аякс Луис Суарес бе договорен от Ливърпул за 23 милиона, но Далглиш настоя, че той не идва като заместник на Торес.

"Не сме взели никого за заместник на някой друг", продължи Далглиш. Клубът не е загубил надежда да убеди Торес да остане, но Далглиш обясни, че най-важните хора в Ливърпул са тези, които са предани на клуба.

"Трансферите са част от футбола, но най-важните хора в Ливърпул са тези, които искат да останат тук", каза още наставникът на "червените".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Manower
31.01.2011 22:37

Торес е в Лондон за мед. прегледи и до 2 часа трябва да се подпише договор. В същото време Анди Керол е в базата на Ливърпул за прегледи и също за уточняване на личните условия като сумата по трансфера му е 35 млн. паунда! Интересни неща стават тази вечер преди затварянето на зимния трансферен прозорец. *wink*

ZIDAN_
31.01.2011 20:39

Тоя олигофрен Торес е бита карта *evil*

niki_andre
31.01.2011 13:37

И сайтът на Ливърпул потвърждава: Торес си тръгва *lol* От него бяха премахнати всички рекламни материали с лицето на испанския голмайстор. Свалено от портала бе и рекламно интервю с Торес, дадено преди известно време от испанеца за спонсора на клуба Standart Chartered. Все пак името на нападателя не е свалено от клубния онлайн магазин, както и от състава на Ливърпул в сайта.

baykons
31.01.2011 13:32

и тоя ще го изритат скоро време от Ливърпул *lol*

niki_andre
31.01.2011 13:31

това са стари новини бе уинър *lol* It appears Liverpool have accepted a bid for Torres. Just trying to confirm it but our men say yes.