Валдано: Реал все още може да настигне Барселона

12:45
Валдано: Реал все още може да настигне Барселона
Настроението в лагера на “белия балет” след загубата от Осасуна (0:1) този уикенд е минорно, но все още не е безнадеждно. Генералният директор на Реал Мадрид Хорхе Валдано е убеден, че влакът все още не е заминал и има шанс разликата от 7 точки с лидера Барселона да бъде стопена и така “кралският клуб” отново да се върне в битката за титлата.

“Сезонът е много дълъг. Този тим няма да се предаде така лесно. Имаме да изиграем няколко много важни срещи в различни турнири. Резултатът в Памплона е горчив залък за нас, който трябва да преглътнем, но ние няма да хвърлим бялата кърпа. Ние сме амбициозен тим и сме се научили това, което е направило този клуб велик”, сподели Валдано.

“Имаме талантът да спечелим всички три надпревари, в които участваме. В някои мачове трябва да се раздаваме повече от други. Не е нужно да сме загрижени за бъдещето, защото ние вече доказахме, че можем да играем добре”, допълни още генералният директор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rusiq111
02.02.2011 20:15

Барселона1234 и с Барселона имат мач... Има много време до тогава но като гледам Реал сега най-много и да паднат на Бернабеу... Моу няма загуба на свой терен с неговите отбори от много време но тази година май с Реал ще си развали всички традиции които е имал досега... Не беше падал с повече от 2 гола ... Дойде Реал на Ноу Камп и падна с 5:0 ... Сега има време и това да се развали... А иначе не мисля че Реал ще ги настигнат... Дон_ачо да ама въобще не е сигурно че Реал ще спечели мачовете си ...

ovasilev
31.01.2011 15:47

Отминалите славни времена на Реал няма да се върнат такива, каквито са били. Съжалявам за феновете на Реал, но Флорентино май просто си избива комплекси с този отбор (и като гледам основната идея е да се взимат футболисти, които да продават повече фланелки, за да се избият парите). Дългогодишният труд в школата на Барса започна да си казва думата. Mes Que un Club!

Barcelona1234
31.01.2011 15:20

реал имат гостувания на атлетико мадрид атлетик билбао севиля виляреал валенсия не бързаме за никаде *thumb_up*

don_a4o
31.01.2011 15:07

Не бързайте баски мръсни да отписвате още Реал февруари имате-3 тежки мача( 2 в дивисиона и в ШЛ с Арсенал) и 2 по-леки в първенството, всичко може да се случи има време

sasedq
31.01.2011 15:04

Чакайте малко да не си мислите че разликата ще остане 7 точки до ел класикото ? Нали знаете че Виляреал са само на 6 точки от Реал ?

jahatam
31.01.2011 13:56

Дааа...доказахте ,че можете да играете добре... 2009 година паднахте с 2-6 на Бернабеу ... Миналата с 5-0 на Камп Ноу.Роналдо доказа че може да симулира;Рамос показа че може да се държи "джентълменски" когато отборът му пада позорно ... Бензема непрестанно показва класата си на нападател...няма смисъл да продължавам... *lol* *thumb_up*

Bodyfan
31.01.2011 12:47

Може да ги настигнат ако се пуснат да бягат 50 метра да, но не и за титлата. *lol*