Съперникът игра отлично в защита, не виня играчите

08:33
Съперникът игра отлично в защита, не виня играчите
Треньорът на Реал Мадрид Жосе Моуриньо запази спокойствие и не потърси вината във футболистите си след поражението с 0:1 от Осасуна.

"Не мога да имам претенции към играчите, тъй като те дадоха всичко от себе си и затова съм спокоен. Сега ситуацията е по-трудна и сме по-далеч от първия, но утре е нов ден, предстои ни друг мач и трябва да продължим да работим. За съжаление пропуснахме положенията, които имахме. Това, че получихме попадение не е проблем. Въпросът е, че не успяхме да вкараме. През първата част Карим и Кристиано имаха шансове, а след почивката създадохме още ситуации, но съперникът действаше отлично в защита", коментира Моуриньо.

"Срещу себе си имахме отбор, който се раздаде напълно, готвеше се през цялата седмица за мача и успя да изиграе двубоя така, както желаеше. Ние се борихме, не се отказахме и до последно търсехме гола, но не сполучихме и записахме втора загуба, което естествено не е приятно. Единственото, което не ми хареса, е хвърлянето на терена на няколко пъти на втора топка от страна на феновете, тъй като това не е честно. Поздравления за Осасуна и феновете на отбора, които бяха фантастични. Не мисля, че заслужавахме да загубим, но това се случи", каза още португалецът.


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
31.01.2011 11:59

8 точки зад барса понеже при равни точки пак барса печели титлата.Освен ако не бият 6 на 0 в мадрид де