Жоазиньо обясни защо напуска Левски

19:41
Жоазиньо обясни защо напуска Левски
Халфът на Левски Жоазиньо напуска Левски, за да се присъедини към руския клуб ФК Краснодар 2000.

Играчът заминава утре за Русия, за да премине медицинските прегледи и ако всичко е успешно бразилецът ще подпише с клуба от Краснодар. Жоазиньо заяви, че отива, тъй като търси изяви на по-високо ниво, като заяви, че с или без него Левски ще се справи.

"Всички знаят, че руският шампионат е на различно ниво от българския. С тези думи не искам да обиждам първенството, в което съм играл толкова години. Наистина обаче Русия е по-сериозна витрина, през която могат да те видят най-големите. Едно от Топ първенствата в Европа. Обръща се повече внимание на този шампионат. Да, няма да бъда в отбор, който да се бори за титлата, както с Левски, но това е следваща стъпка към по-добро бъдеще. Още съм млад, а там има повече хора, които могат да ме забележат. Надявам се да вляза в същия ритъм и да се аклиматизирам така, както в Левски. Не искам да говоря и коментирам финансите. Съвсем нормално е като преминаваш в нов клуб финансовите параметри да са по-добри. Това ще ми даде възможност да помагам повече на семейството си и да имам спокойствие от лична гледна точка. Не смятам парите за най-важното. Дали с мен или без мен Левски ще продължават да гонят и постигат целите си. Сърцето и мислите ми ще са насочени към Левски и ще изживявам с тях всичко. Отборът има големи шансове да осъществи целите си - титла и купа на България. Като качества Левски наистина е най-добрия отбор в България", заяви бразилецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tenebrum
31.01.2011 13:47

Лелеее до къде я докарахме новото поколение unstoppable_ss момичето нищо лошо не е написало и ти веднага злобар и омраза отгоре и с някакви мръсни цинизми,може момичето да е под 16 и това ли трябва да чете вее,но ти си един от многото такива в днешно време,жалко с такива като тебе нещата вървят на зле *thumb_down* само като ти видях ника и си ми ясен що за стока си ,и голям смелчага се извъди що не го кажеш това на някой на улицата защото си страхливец и мижатурка,пълен нещастник си ей

gogatakts
31.01.2011 13:21

Жо завинаги в сърцата на ЛЕВСКИ *thumb_up* БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ВСИЧКО *thumb_up*

unstoppable_ss
31.01.2011 08:07

iveto_babyy Момиче не съди за хората по себеи си това,че ти мислиш,че да лапаш пи*ки е бизнес не означава,че всички са на същото мнение.. Багяй да ти чешат разсипаната курабия пък ако няма кой ще ти пратим малко затворници,които не са виждали жена и да видим дали занапред ще си навираш носа в мъжки работи.. *lol*

iveto_babyy
30.01.2011 22:26

Пфф защо го оставиха да си тръгне Жо остани *sad*

margarita_51
30.01.2011 22:15

popi8, личи си, че си необразован. преди да злословиш поне малко си напъни закърнелия задник и прочети че краснодар 2000 влязоха тая година в първа лига. аман от дечковци!