Анчелоти: Показахме характер

13:39
Анчелоти: Показахме характер
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти бе доволен от характера, който неговите футболисти показаха по време на равенството на "сините" при гостуването на Евертън в мач от четвърти кръг на ФА Къп.

Отборът на Челси стигна до равенство 1:1, въпреки че изоставаше в резултата и бе надигран от домакините през втората част.

" Евертън ни поставиха под напрежение и играха добър футбол. Те създадоха доста възможности за гол, така че крайният резултат е добър за нас", каза Анчелоти.
"Ние обаче показахме характер и дух, въпреки че не играхме толкова добре. Евертън играят специален футбол, с много изсипвания на топката и са опасни при статични положения. Сега трябва да гледаме напред, тъй като ни предстоят много важни мачове", допълни италианският наставник на Челси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

darklight
30.01.2011 14:43

Ако бяхме паднали нямаше да имаме никакви шансове за титла въобще този сезон. FA Cup е единственото, за което бихме могли да се борим с тази къса резервна скамейка.

don_a4o
30.01.2011 13:42

Жалко, че не паднахте от карамелите, февруари месец ви е доста труден, не само в Висшата лига, но и в Шампионската, а и преиграване с карамелите за Фак