Моуриньо поиска Адебайор за постоянно в Реал

13:24
Моуриньо поиска Адебайор за постоянно в Реал
Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо желае да задържи нападателя Емануел Адебайор за постоянно на “Бернабеу”.

Тогоанският нападател пристигна в испанската столица преди дни, като подписа договор под наем до края на сезона. В него обаче е включена опция, според която Адебайор може да остане при “белите”, ако ръководството на клуба остане доволно от изявите му.

Според информация на вестник “Ac”, подобно развитие на ситуацията би означавало, че Реал ще се откаже от испанския национал Фернандо Йоренте. Голмайсторът на Атлетико Билбао е дълготрайна цел на “белия балет”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

katalunecaa
06.02.2011 22:58

Madridista_rms като ви дойдат двата мача с нас ще видите какво лошо има...макар че със или без Адебайор пак ще би набухаме една петица.. *thumb_up*

Madridista_rms
30.01.2011 17:00

36 мача 25 гола! Сезонът е 2008/2009.Преди доста време е,но всеки има слаби и силни периоди,силният в кариерата на Емануел е сезон 08/09 с Арсенал.Сега просто трябва да си върне онази форма и ще замести достатъчно добре Игуаин,който е най-класният нападател в отбора на реал.Отделно на това,Адебайор е таран, което отваря нови варианти за формацията на отбора,така че не виждам какво лощо има в този трансфер.

FLY_I
29.01.2011 14:28

Вярно е.Чудя се как се излъгаха Сити и Реал го вземат ,само за да го хранят.Но все пак успех му пожелавам може да си повиши играта в Мадрид