Муслин: Гонзо каза хубави думи за бразилеца

10:23
Муслин: Гонзо каза хубави думи за бразилеца
По повод очаквания трансфер на Жоазиньо в ФК Краснодар 2000 "7 дни спорт" се свърза с треньора на руския тим. Това е франко-сърбинът Славо Муслин, който преди години водеше Левски. Намерихме Муслин в хотел "Корнелия" в Белек. Много се зарадва, че го търсят от България. Той лично потвърди пред "7 дни спорт", че са в напреднали преговори за Жоазиньо.
   
- Господин Муслин, вярно ли е, че искате да вземете Жоазиньо в Краснодар?

- Вярно е, няма да крия. Двете ръководства са в напреднали преговори. Моето желание е Жоазиньо да се включи възможно най-бързо в подготовката на Краснодар. Надявам се до 2 февруари всичко да бъде готово и той вече да тренира с нас.

- Кой ви препоръча Жоазиньо?


- Самият аз имам добра представа за качествата му, тъй като следя какво става в Левски. Тази есен гледах няколко мача на сините в Лига Европа - срещу Лил, с Гент... Отделно си пазя добрите контакти в Левски - и с Гонзо, и с Райко администратора, и с доста други. Чухме се с Гонзо, той също каза много хубави думи за Жоазиньо. Мисля, че той е играч, който може да ни помогне много по левия фланг на атаката.

- Вярно ли е, че трансферът ще бъде за 1 млн. евро?


- Нямам представа, тези преговори са приоритет на ръководствата на двата клуба. Аз се занимавам със селекцията. При нас положението е такова, че влязохме във Висшата лига и търсим попълнения във всички линии. Един от набелязаните е Жоазиньо, надявам се да го вземем.

- Разкажете нещо повече за отбора?

- Това е млад клуб, но амбициите са големи. Сега целта ни е да покажем силен футбол във Висшата лига и ако се удаде възможност, да се опитаме да спечелим място за участие в европейските турнири. Като организация Краснодар е много високо ниво.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация