Голов трилър на Миньор - Пирин Благоевград

19:03
Голов трилър на Миньор - Пирин Благоевград
Миньор Перник загуби головия трилър срещу Пирин Благоевград в контролна среща, играна в Мурсалево. Двубоят завърши 4:3 в полза на благоевградчани, а срещата започна при засилено полицейско присъствие.

И двамата треньори дадоха възможност на почти всички свои играчи да вземат участие в срещата. В първите минути на двубоя интересните ситуации пред двете врати липсваха. Първото по-опасно положение бе създадено от Миньор, малко след като изтекоха началните 15 минути на мача.

Петър Петров стреля от воле в 15-ата минута, но не уцели хубаво топката и тя не попадна във вратата на Пирин. Благоевградчани поведоха малко след този пропуск на Миньор с гол на Александър Якимов. Пирин организира бърза атака, а получилият топката Якимов с хубав удар преодоля Чворович. До почивката не се стигна до втори гол в срещата и първите 45 минути приключиха при минимална преднина за Пирин.

След подновяването на играта, настъпиха промени в съставите на двата отбора. Миньор достигна до изравнителен гол в 58-ата минута, когато Ивайло Цветков възстанови равенството. Грешка в отбраната на "жълто – черните" обаче отново даде преднина на Пирин. Топката попадна в Груевски, който в 62-та минута на празна врата вкара за 2:1. Резултатът стана 3:1, малко след като Пирин успя да поведе за втори път, а гола отбеляза Зехиров. Миньор обаче не се отказа да търси благоприятна развръзка в срещата. В 80-ата минута Стойчев получи втори жълт картон, но няколко минути по-късно все пак Миньор достигна до втория гол в мача. Точен бе Димитър Петков. До края на двубоя падна по едно попадение и за двата отбора, като първо Зехиров вкара за 4:2 за Пирин в 88-та минута, а почти веднага след това Стоянов с хубаво изпълнение оформи крайното 4:3.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари