ЦСКА размаза Спортист, Спас Делев вкара четири

16:54
ЦСКА размаза Спортист, Спас Делев вкара четири
Футболистите на ЦСКА победиха състава на Спортист Своге с 6:0. С четири гола за армейците се отчете Спас Делев. Другите две попадения за червените бяха дело на Четин Садула и Станко Йовчев. На полувремето ЦСКА водеше с 2:0. Армейците доминираха през целия двубой и заслужено постигнаха такава убедителна победа.  
 
Армейците започнаха ударно проверката и още в 7-а минута Четин Садула откри резултата. Той получи прекрасно центриране от Делев и с глава прати топката във вратата на Годжев. В 11-а минута след грешка в защитата на Спортист, Спас Делев се озова сам срещу стража на противника, напредна и с прецизен удар удвои преднината за своя отбор. В 24-а минута Георги Амзин с прекрасен пас в коридор изведе Садула сам срещу вратаря, но Годжев хладнокръвно излезе и отрази удара.

В 28-а минута Иван Бандаловски напредна по дясното крило и центрира в наказателното поле, където Бахъров от няколко метра прати топката над вратата. В 35-а минута Делев бе намерен в ляво в наказателното поле, но вместо да стреля реши да центрира към Галчев. Топката обаче бе твърде висока за него и той не успя да играе с нея. Отново Делев бе замесен в поредната опасност пред вратата на Спортист в 40-а минута, когато излезе сам срещу вратаря и с техничен удар се опита да го прехвърли, за съжаление удара мина над напречната греда. Към края на полувремето Бахъров бе изведен в стрелкова позиция, нанесе удар, но Годжев спаси. След това кълбото попадна в Садула, който центрира към Делев, но той остана под топката.

На полувремето треньора Милен Радуканов извърши две промени в своя състав, на мястото на Иван Караджов и Владимир Бахъров, в игра се появиха Здравко Чавдаров и Станко Йовчев. В 51-а минута Амзин излезе фронтално сам срещу вратаря, но в последния момент реши да комбинира с Делев, по този начин атаката се притъпи и бранител на Своге изчисти топката. В 67-а минута Садула стреля ниско по тревата от границата на наказателното поле, но резервният страж на Своге Димитров със сетни усилия отрази удара. Две минути о-късно Делев излезе сам срещу вратаря, стреля, но ударът му мина покрай десния страничен стълб на вратата. Пак Делев като по чудо не наказа груба грешка в защитата на Спортист в 73-а минута. В 77-а минута армейците вече имаха класическа преднина над своя противник. Румен Трифонов подаде на празна врата към Спас Делев, който вкара за 3:0. в 81-а минута Станко Йовчев направи резултата 4:0 в полза на армейците, след като секунди преди това направи фрапантен пропуск. Две минути по-късно Никола Рдулович направи изключителен пробив и подаде топката успоредно на гол линията, за да може Делев да оформи своя хеттрик. В 86-а минута Трифонов центрира в наказателното поле, където от 3-4 метра Делев вкара своя четвърти гол в мача.   
 
ЦСКА: 12. Иван Караджов ( 1. Здравко Чавдаров – 46’), 4. Костадин Стоянов, 8. Румен Трифонов, 11. Иван Бандаловски, 19. Апостол Попов, 18. Борис Галчев, 37. Петър Стоянов, 35. Георги Амзин ( 36. Никола Радулович – 55’), 39. Владимир Бахъров ( 34. Станко Йовчев – 46’), 33. Четин Садула, 7. Спас Делев

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ip
29.01.2011 01:22

Ти допреди месец-два се възхищаваше на Гарата, а сега - черен бил, не го искали.. Не го искат щото изкара отпуската си в полицейските управления, а после го разнасяха като панаирджийска мечка из медиите - не че не си го заслужаваше.. но това въобще не го прави слаб футболист! Тъпото е, че тук изкушенията са наистина големи, а липсват каквито и да било последствия за евентуална издънка. Яд ме е много заради нашата чалгА-група, но истината е че няма оправия - в парламента се разхождат най-големите селяндури, а ние във футболистите търсим интелект.

mario1914
29.01.2011 01:12

Четири какво?Уискита,бири,мастики.... или 4-ри кафяви кроасана в гащите....

MeToDueB
28.01.2011 23:01

няма що, е*аси смешните футболисти и отбори в това измислено първенство .. трансфери, шум .. продават Гара Дембеле, не го продават, продават Спас Делев .. днеска за милион и половина евро, утре за 150 хил долара, всеки ден противоречиви мнения, балъци сте вие, които го гледате и го взимате на сериозно и заради него си създавате конфликти .. да се карате за разни смешни и тъпи отбори с 90% чужденци, псевдофутболисти .. които никъде друга не са ги искали, но ние чуем ли чужденец, автоматично в главата ни подсказва (по-добър е от нашите, черен е значи е много силен) евала .. зае*ете тая пумия, аз си гледам Ман Ю, кефя се на Бербатов, гледам си Барса, кефя се на отбора .. кеф футбол истински, а не тука заблудата селска ..

donatelo
28.01.2011 22:32

"ЦСКА размаза Спортист, Спас Делев вкара четири":Е няма толкова много смях на едно място! *lol* *lol*

holigan4e
28.01.2011 22:10

и като е вкарал 4 гола кво??? да вкара на Порто или на Бешикташ 4 *wink*

kokicat
28.01.2011 19:13

"проверка" или тренировка? *angry* май по-скоро 2-рото *lol* *lol*

hevata
28.01.2011 18:50

cc160 -аз досега не съм видял във В група чужденци-изключая турчора и македонците-НЕКА СВИКВАТ ПАНЧАРЕВСКИТЕ ЛЪВОВЕ *beer*

cc160
28.01.2011 18:45

Ега си майката,в състава само родни прасета,чужда порода нема *lol*

thrill
28.01.2011 18:28

Големи голмайстори в тукашните мачове, а като излязат в чужбина - никакви ги няма. *sick*

Unbeatable_fen
28.01.2011 17:50

Браво нямаше начин да гледаме мача но с четенето и резулата се вижда че момчетата са показали добра игра успех и занапред *beer*