Джонсън заби два гола при разгром над Микрево

17:06
Джонсън заби два гола при разгром над Микрево
Играещият на проби в Локомотив София Джемал Джонсън вкара два гола за успеха на "железничарите" с 4:0 над Малеш Микрево в контрола, а представянето му най-вероятно ще накара софийския тим да му предложи и договор.

Американецът с английски паспорт бе единственият играч на Локомотив, който не бе сменен в днешния двубой в Микрево и се възползва максимално добре от това. След едно полувреме без голове, Джонсън откри резултата в 57-та минута, преодолявайки двама бранители на Малеш и пращайки топката във вратата с левия крак. Пет минути по-късно отново той удвои преднината на столичани, след като излезе очи в очи с вратаря на домакините и без проблем го преодоля. Малеш отговори с изстрел в гредата на Шекеров.
Вездесъщият Джонсън бе замесен и в третия гол на своя тим - той асистира на друго ново попълнение Диас, който от въздуха вкара хубаво попадение. Крайното 4:0 оформи Марчо Дафчев от дузпа за игра с ръка в наказателното поле на Чобанов.

В друга контрола на стадион "Славия", тимът от квартал "Овча купел" завърши наравно 0:0 с Лудогорец Разград, който продължава с отличните си резултати в подготовката след вчерашния успех с 1:0 над Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация