Муши, Митко Илиев и Тиеро късат с ЦСКА

10:29
Муши, Митко Илиев и Тиеро късат с ЦСКА
Ръководството на ЦСКА се разбра с нападателя Дормушали Саидходжа договорът му да бъде разтрогнат по взаимно съгласие. Муши не попада в плановете на треньора Милен Радуканов и не пътува с армейците за лагера в Гърция. Нападателят все още не е решил къде ще продължи кариерата си. Вариантите са Ботев Пловдив, откъдето дойде в ЦСКА, Лудогорец и чуждестранен отбор, информира "7 дни спорт".

Другият ненужен - Димитър Илиев, вече е в Израел, където ще изкара проби в местния Апоел Петах Тиква. Ако го одобрят, той няма да напусне Армията като свободен агент. ЦСКА ще иска за него минимум 80 000 евро. Днес червените се гласят да скъсат по взаимно съгласие и с ганаеца Уилям Тиеро.

- Да, разбрахме се със Саидходжа и той няма да бъде футболист на ЦСКА през пролетта. Все още не сме прекратили договора официално, но е въпрос на часове това да стане - заяви пред "7 дни спорт" спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов. - Димитър Илиев ще изкара пробния си период в Израел, след което ще видим дали ще изпратят оферта. При него става въпрос за продажба, не за разтрогване на договора. Днес ще говорим и с Уилям Тиеро. Дано се разберем и той също да си тръгне.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация