Изгонени подпалиха войната срещу Левски

09:32
Изгонени подпалиха войната срещу Левски
Кой подпали войната срещу Левски? "7 дни спорт" го написа още вчера - това са хора, които се имат за левскари. Левски им даде бял хляб. И салам даже. Но накрая се провалиха и ги изгониха. А грешката на Тодор Батков е, че не ги изгони по-рано.

Вярно е, че в Левски правят много грешки. Често и откровени глупости като тази да довлекат Ратко за треньор точно когато Кокала ги е направил шампиони. Или като Казанска афера да клъвнат като шарани и да си откарат в Москва четирима от най-силните играчи точно за мача с ЦСКА. Вършат ги едни - не си е работа. Поредна година държат на работа медицински екип, дето не може да вдене контузен ли е Слори, разглобен ли е Карвальо. Хем плащат луди пари за доктори, хем са шампиони по контузии.

Ето така Левски стана уязвим. С това си хранят враговете. А сред враговете са точно тези, които са се издънили в Левски. Гошо Петков провали отбора, взе 80 000 евро и наруга Батков. Мъри Стоилов и той така - плю в паницата, от която ядеше. Вили Вуцов остана в историята на Левски с две загуби и една уста приказки. Боримиров беше директор на нещо, докато не го махнаха.

На тези в Левски им се пече яйце отзад ще бият ли ЦСКА, ще станат ли шампиони, ще вземат ли купата. А онези другите вият отстрани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация