Навлеци окупират съблекалня на \"Армията\"

09:16

Навлеци окупират съблекалня на \"Армията\"
В ЦСКА се видяха в чудо от навлеци, които окупирали съблекалнята за гости на стадион "Българска армия". Те бяха открити сутринта и не е ясно как са попаднали там, съобщава "24 часа".

Помещението не е ползвано от лятото, когато отборът напусна стадиона и се премести на "Васил Левски". Съблекалнята за домакините продължава да се ползва, но тя е от другата страна на игрището. Тази за гости е под офисите на клуба, но навлеците явно са пазили доста строга дисциплина, за да не бъдат разкрити.

В същото време сайтът IMScouting, в който дял има мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фергюсън и известният импресарио Пини Захрави, пусна материал за Александър Тонев, в който хвали младата надежда на "червените".

Килиън Шеридън ще почива поне 2 седмици заради контузия. Днес половината отбор на Милен Радуканов играе контрола срещу Спортист Своге в Правец, а останалите ще са във фитнеса.

В Борисовата градина вчера се хванаха за главата, като прочели, че бившият вратар Даниел Беконо мизерствал. При напускането на отбора той получил доста солидна сума накуп. Беконо бе уволнен дисциплинарно и още се опитва неуспешно да осъди "червените" за още пари.

Нападателят на ЦСКА Димитър Илиев вчера тръгна за Израел, за да се пробва в тамошен отбор. Той е излишен в състава на Милен Радуканов.

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов пък реши да бъде модерен и извади СРС-та ден след като бе осъден на 9 години за източването на "Кремиковци". Според него известен футболист му предложил процент от трансфер на играч на "червените", ако той го направи. След това Томов отново повтори версията си, че всичко е политическа поръчка, и призова да се провери БФС за агенти на ДС.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация