Хофенхайм готов с парите за Гара

08:42
Хофенхайм готов с парите за Гара
Хофенхайм е приготвил 2 млн. евро за голмайстора на Левски Гара Дембеле. Това разкриха източници на "7 дни спорт" от Германия. Досегашният титулярен нападател на Хофенхайм Демба Ба е пред трансфер в Англия и в клуба му търсят заместник. Ба не е тренирал от началото на годината, защото иска да бъде продаден или даден под наем. Един от вариантите е Уест Хем.

Собственикът на Хофенхайм Дитмар Хоп обаче не е съгласен и обяви, че Ба няма да играе повече за отбора. Хоп вече купи Райън Бабел от Ливърпул, но иска още един нападател.

"Със сигурност знам, че търсят нападател", каза пред "7 дни спорт" репортерът за Хофенхайм във в. "Щутгартер Нахрихтен" Карлос Обина. - За Бабел платиха 7 млн. евро и втори път няма да дадат толкова пари за играч. Готови са да похарчат максимум 2 млн. евро. Ако това е цената на Дембеле, е много вероятно да го купят.

Тази седмица Тодор Батков обяви, че до няколко дни ще пристигне официална оферта за Дембеле от голям европейски клуб. Парите били много и нямало как да бъдат отказани, каза Батков. Трансферният прозорец изтича в понеделник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

iveto_babyy
29.01.2011 22:32

Да си ги заврът там където слънце не огрява , защото Гарата остава. *wonder*

kolio_vg
28.01.2011 11:27

В Левски си остава до лятото не го ли разбрахте *thumb_up*