Поставиха Маркиньос до Насри и Ван Дер Ваарт в класация за бележещи халфове

16:35
Поставиха Маркиньос до Насри и Ван Дер Ваарт в класация за бележещи халфове
Халфът на българския ЦСКА Маркиньос попадна в класацията на уебсайта "The Best Eleven" като един от най-резултатните полузащитници в Европа с 9-те си гола в "А" група през есенния полусезон.

Електронното издание е направило класация на най-резултатните халфове на Стария континент досега през сезона и бразилецът държи 5-ото място с попаденията си, редом до звезди като Самир Насри и Рафаел ван дер Ваарт, също с по 9 гола.

Постижението на Маркиньос е още по-значимо заради малкото мачове, в които той е вкарал головете си - 12 срещи, предвид това, че в България има пауза в първенството през зимата.

Иначе първото място в класирането се държи от Роналд Варгас от Брюж с 14 гола. Втори е Нене от ПСЖ с 13, а трети са Алекс от Фенербахче и Иван Перишич от Брюж с по 12.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beto
28.01.2011 00:42

На тези български момчета никой не им пречи да се развиват.Но те вместо по игрището предпочитат да го правят по кръчмите с миските.Последният пример е Стефано Кунчев.Славия му даде шанс и той какво направи?Помисли се за звезда и айде в кръчмата.Не става така.Добре, че са чужденците, че иначе съвсем щяхме да сме го закършили от към футбол!

Unbeatable_fen
27.01.2011 23:53

Какво се смеете бе Маркиньос е най - добрия полузащитник в Бг футбола чужденец нормално да е до такива имена *thumb_up* *beer*

webstar__
27.01.2011 20:33

сега пък тъпия джагит да са го поставили хаха *lol*

Crissstiano
27.01.2011 19:28

То добре,че има няколко негъра,както ти се изрази,да ни вдигнат класата на първенството,че от към млади таланти здраво сме я закъсали,а ако изкочи някой гледа бързо да избяга.

thrill
27.01.2011 17:51

Поредният измислен герой от БГ-първенството. Поредният негър, който е заел мястото на някое българско момче. Поредният посредствен футболист, набеден за "звезда" и ползващ се статут на такава до момента, в който бъде продаден. От там, следва приземяване и потъване в небитието, характерно за всички подобни "величия" от българското първенство.

nikssata
27.01.2011 17:14

0ооооооо боже защто изобщто нашето парвенство го взимат в предвид незнам та ко общо шма той с насри и ваарт ами нищо май-май ,само нз ако играе в техните клубове дали и 1-2 ще вкара,но нали са редом 1 до 1