Берое се прибра от първия си лагер

14:57
Берое се прибра от първия си лагер
Днес отборът на Берое се прибира от първия си зимен подготвителен лагер.

Сутринта момчетата на Илиан Илиев направиха последната си тренировка в Алания и се очаква да се приберат в Стара Загора късно през нощта.

От зелено-белия лагер отново изразиха своето задоволство от условията, работата и резултатите, постигнати в Турция. С леки проблеми е единствено новото попълнение Мирослав Радев и Ваня Джаферович, който се подготвя по самостоятелна програма. Отборът ще бъде пуснат в почивка до понеделник, когато заниманията ще бъдат подновени. Беройци ще тренират в Стара Загора до заминаването за втората част от подготовката във Варна.

Първата контрола за годината с пловдивския Спартак ще се играе на 2 февруари от 13:00 часа, като теренът ще се избира според метеорологичните условия. На другия ден започва и втората част от зимната подготовка, която ще се проведе във Варна.

Там ще бъде изигран и основния блок от контролни срещи с отборите на Добруджа, Калиакра, Несебър, Черноморец Балчик и Черноморец Поморие. Последната контрола преди старта на пролетния полусезон ще бъде срещу полския Арка на 19 февруари от 19:30 часа българско време в Гдиня.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация