\"Армията\" остава без лиценз

10:28
\"Армията\" остава без лиценз
Широко прокламираното завръщане на ЦСКА на стадион "Българска армия" през пролетта може да се отложи за неопределено време, научи "Меридиан Мач". Причината е, че клубът няма никакво намерение да изпълни препоръките за лиценз на спортното съоръжение и прави козметично "освежаване", което е с цел замазване на положението.

През лятото стадионът бе затворен по препоръка на общинска комисия, която го обяви за опасен. Най-сериозната забележка бе, че трябва да се укрепи козирката, но по нея не се работи в момента, а има идея да се облепи с фолио.

При това положение шансът "Българска армия" да получи лиценз за пролетния полусезон е нищожен.
Отделно от това от фирма "Онтарио Спорт" признаха, че теренът няма да бъде готов до първия домакински мач с Видима Раковски.

"Подменихме част от тревното покритие и ще стимулираме растежа на нова трева, но лошото време ще ни забави. Няма как да сме готови до средата на март, но ако БФС позволи на ЦСКА да играе на друг стадион срещу Видима, гарантираме, че за следващия мач теренът ще е перфектен", заяви пред "Меридиан Мач" шефът на фирмата инж. Христо Тодоров.

Това е истински шок за ЦСКА, тъй като "червените" трудно ще се разберат да домакинстват и на "Васил Левски", понеже още дължат 100 000 лева на "Национална спортна база ЕАД" за наема на стадиона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация