Звездата на Борусия Дортмунд получи фрактура, аут е до края на сезона

18:36
Звездата на Борусия Дортмунд получи фрактура, аут е до края на сезона
Звездата на Япония и Борусия Дортмунд Шиниджи Кагава, който е трансферна цел на Манчестър Юнайтед, ще пропусне съботния финал за Купата на Азия и най-вероятно остатъка от сезона в Европа заради счупен крак.

21-годишният полузащитник счупи кост на крака си по време на драматичната победа над Република Корея на полуфиналите на турнира в Катар.

Кагава разбра на днешната тренировка на японския тим, че нещата са сериозни и след проведения преглед със скенер е станало ясно, че той няма да играе няколко месеца.

Лидерите в германския шампионат от Борусия Дортмунд обявиха, че халфът няма да играе в събота, а травмата може да доведе до това той повече да не стъпи на терена през този сезон в Бундеслигата.

"Новината е лоша!", заяви пресаташето на Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке. Той допълни:

"Шиниджи бе основен играч за нас от началото на сезона. До края на кампанията в Германия има три месеца и половина, а един счупен крак има нужда да зарасне. Много скоро ще стане ясно дали той ще играе отново този сезон".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

strong4chelsea
26.01.2011 21:24

Много симпатичен отбор са Борусия и ми се иска да вземат Бундеслигата дано фрактурата на Кагава не им се отрази на невероятното представяне последния мач имаха малшанс да направят равен при положение че тотално надиграха противника си *thumb_up*

Unbeatable_fen
26.01.2011 20:30

Вярно да фен съм на Байерн много съжалявам за контузията но все пак си гледам отбора и се надявам да ви застигнем ЖЕЛАЯ НА КАГАВА БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ НИЩО ЛИЧНО *beer*

don_a4o
26.01.2011 19:09

Според мен Борусия накрая няма да са шампиони, добре тръгнаха, но ще претърпят доста загуби, има време БМ да се върне начело, колкото и да е трудно

cheman
26.01.2011 18:55

лоша новина за Борусия Дортмунд. Дано да се оправи бързо защото е много талантлив