Левски постигна убедителна победа в първата си контрола за 2011 година

16:51
Левски постигна убедителна победа в първата си контрола за 2011 година
Левски спечели първата си контрола от подготовката за пролетния полусезон, надвивайки отбора на Александруполис с 4:0.

Още в осмата минута на срещата новото попълнение на "сините" Даниел Димов бе принудително заменен, след като се сблъска във въздуха с Гара Дембеле. На мястото на бившия футболист на Черно море се появи Владимир Гаджев.

Добро впечатление за Левски правеше юношата Иван Горанов, който направи няколко добри пробива по левия фланг преди почивка.

Иначе "сините" можеха да открият още в 14-а минута, когато Даниел Младенов не успя да засече в мрежата центриране на Тасевски.

В 28-а минута обаче, възпитаниците на Ясен Петров излязоха напред в резултата. Дъстли Мюлдер проби по десния фланг, подаде в наказателното поле, Тасевски прескочи топката, за да стигне до Гара Дембеле, който с мощен удар по земя вкара дежурния си гол за Левски.

Десет минути преди почивката Гара вкара за втори път, но този път гола бе отменен заради засада.

В 38-а минута пък Младенов нацели страничната греда на Аликсандруполис след центриране на Горанов.

На почивката Ясен Петров смени целия отбор, но това не повлия на играта на "сините", които в 49-а минута удвоиха преднината си. Александър Киров бе повален в пеналта на Аликсандруполис и реферът отсъди дузпа, която бе реализирана от Владимир Гаджев.

В 66-а минута Александър Александров можеше да наниже трето попадение, но негов удар срещна гредата на домакините. Малко по-късно Алекс получи травма и на негово място влезе юношата на тима Христо Попадийн.

Петнайсет минути преди края на мача Александър Киров направи преднината на Левски класическа, след като надскочи отбраната на Александруполис и прати топката с глава в мрежата, оползотворявайки по най-добрия възможен начин центриране от корнер на Мариян Огнянов.

В 81-а минута стражът на гръцкия тим с мъка отрази плътен удар на Чаворски.Три минути преди края Чаворски намери Мирослав Антонов в наказателното поле и таранът оформи крайния резултат.

Стартов състав на Левски:


Митрев, Мюлдер, Милиев, Стамболийски, Щърков, Йовов, Димов, Тасевски, Младенов, Горанов, Дембеле

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biancorosso
26.01.2011 22:26

Да браво и на Манчо, само дето темата е за Левски и незнам къв Милан те блъска *sick*

STAMATOV
26.01.2011 21:22

Футболният клуб на града се нарича Еноси Тракис,обаче Левски играха срещу сборен отбор *thumb_up*

biancorosso
26.01.2011 21:06

Atwerp ако ще и от 5та Гръцка дивизия да са, са по-добри от изпадналия в криза запътил се към "В" група Вихрен Сандански.А и това е контрола така че злобните ти забележчици едва ли вълнуват някой *smile* *beer*

ANTWERPMIRACLES
26.01.2011 20:14

Колеги , проверих статистиките за гръцкото първенство. То е организирано в три подгрупи , подобно на нашите "А, "Б" и "В" . Само че, при тях са "Алфа", "Бета" и "Гама" (съотв. трите първи букви от гръцката азбука). В нито една от тези групи не открих отбор с такова име. Ако някой разполага с повече инфо, нека каже ... *smile*

bluewolf
26.01.2011 17:13

Тодор Чаворски се казва момчето, не го обиждайте така..