Ясен Петров: От Локо не ни информираха за контузията на Базил

14:28
Ясен Петров: От Локо не ни информираха за контузията на Базил
Наставникът Ясен Петров категорично отхвърли обвиненията, че в Левски са били информирани за проблемите на Базил де Карвальо с рамото.

От Локомотив Пловдив многократно заявиха, че "сините" са знаели за какво става дума и дори техните лекари са разрешили трансфера на сенегалеца.

"Това не е вярно! Не сме имали информация за травмата на Базил", коментира Петров, като допълни, че сега Тодор Батков и Георги Иванов имат думата по спора. Петров говори днес пред представителите на медиите на брифинг в хотел "Александър Бийч" в Александруполис, където протича първия подготвителен лагер на тима.

Наставникът е категоричен, че отборът му трябва да доминира над съперниците си през пролетния дял на шампионата.

"Ние трябва да сме в мъжката позиция, което означава да сме агресивни, да владеем топката, играта и да атакуваме постоянно", заяви Петров.

"Нашите цели си остават същите - титлата и купата. Като гледам програмата в първите кръгове, смятам, че имаме своите шансове в догонването на Литекс. Освен това ние сме домакин на "оранжевите" на "Герена", каза още Петров.

Специалистът е доволен от старанието на всички свои футболисти в Гърция. С травми са само двама - Янко Ангелов и Исмаил Иса, които обаче съвсем скоро ще са възстановени. "Новите Пламен Илиев и Даниел Димов свикнаха много бързо с новата обстановка все едно са били с нас от лятото. Готвим се много сериозно за предстоящите изпитания", увери Петров.

"На Гара Дембеле не му е лесно след всичките тези писания по негов адрес. Но аз съм доволен, че по време на цялата подготовка досега, той работи усърдно и като цяло се чувства много добре в Левски", допълни Ясен Петров.

Наставникът на Левски не е съгласен с обвиненията от страна на бившия вратар на тима Георги Петков, че собственикът на клуба Тодор Батков редял състава му:

"Несериозно е да се коментира подобно нещо. На Гошо искам все пак да му пожелая успех в новия му тим. Той е човек, който е дал много на клуба. В месеците, в които сме работили заедно, аз винаги съм показвал уважение към него"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация