Милиардер от Южна Америка купува \"акулите\"

11:35
Милиардер от Южна Америка купува \"акулите\"
Голям бразилски инвеститор е готов да купи бургаския Черноморец заедно с проекта “Черноморец Арина”. Вчера босът на клуба Митко Събев се е срещнал с бизнес делегация от Страната на кафето, на която се присъствали още руски и френски предприемачи.

Събев е показал спортната база на стадион “Лазур” и другите активи на Черноморец. Босът на бургазлии е представил подробно проектите за изграждане на огромен тренировъчен комплекс “Гнездо на акули”, чиято инвестиционна стойност се изчислява на 400 милиона евро.

Бразилски бизнесмен от делегацията е проявил солиден интерес към проектите и е поканил Събев на преговори след две седмици в Рио де Жанейро. Там той ще представи проекта на своите партньори, за да се обсъди дали и те ще участват в него.

Бизнесменът е дал съгласие да купи част от акциите на клуба и да участва в неговата издръжка. Това, което го е привлякло най-много е проектът “Черноморец Арина”, който трябва да бъде реализиран върху 140 декара, представляващия сегашния спортен комплекс “Черноморец”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamen_milan
26.01.2011 14:14

паратико историй.милярдер.той като е милярдер да не е тръгнал ей така да си хвърля парите.само ни замазват очите с какви ли не 3-годишни,5-годишни проекти

ger4o
26.01.2011 14:03

Не се накради тая гадина събев *thumb_down* Вместо да е в затвора или в моргата , той продава крадени неща *lol*