От ЦСКА съобщиха: Плащаме боклука, взимаме Армията

09:24
От ЦСКА съобщиха: Плащаме боклука, взимаме Армията
Президентът на ЦСКА Димитър Борисов увери, че ремонтът на стадион "Българска армия" ще продължи по план. Той добави, че вече се е запознал с претенциите на спортното министерство към обекта, информира "7 дни спорт".

От ведомството претендираха, че първо ЦСКА трябва да се разплати с тях и чак след това могат да подпишат договор за ремонт и ползване на съоръжението.

"Става въпрос за плащане на такса смет - съобщи Борисов, който е съсобственик именно на сметопочистващата фирма "Титан". - Ще я платим съвсем скоро, така че няма да има проблеми. След това предстои да подпишем договор със спортното министерство за това по какъв начин ще ползваме стадиона."

Борисов обясни, че най-вероятно няма да бъде концесия, а някоя от останалите форми, записани в закона за спорта. Според него ремонтът си върви, както е по план, а Армията ще бъде готов за първия домакински мач с Видима.

Димитър Борисов добави още, че ЦСКА е осъдил руския Алания във ФИФА да заплати оставащите суми по трансфера на Иван Стоянов и Иван Иванов. Става въпрос за над 1 млн. долара. Когато се получат парите, червените ще се разплатят със Селтик за Килиан Шеридан. Борисов твърди, че Шеридан има желание да играе в ЦСКА и не иска да напуска. Според шефа на ЦСКА за ирландеца е имало оферта от 700 000 евро от турски тим.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация