Динев: Ще се стигне до ФИФА и УЕФА, ако не се разберем с Левски

15:10
Динев: Ще се стигне до ФИФА и УЕФА, ако не се разберем с Левски
Собственикът на Локомотив Пловдив Коко Динев за пореден път обяви при заминаването на тима за Испания, че случаят с Базил де Карвальо ще стигне до ФИФА и УЕФА, ако не се стигне до споразумение с Левски.

"От Левски трябва да разберат, че договорът, който са подписали, е абсолютно легитимен и не би трябвало да го оспорват, защото не им прави чест. Техните адвокати много добре знаят, че има договор. Отлично познават материята, но опитват да лавират. Въпросът е дали няма да се договорим преди ФИФА да присъди Карвальо на кого е футболист", заяви Коко Динев.

Клубният бос на "смърфовете" остана крайно разочарован от изявленията на Георги Иванов – Гонзо, че "черно-белите" са постъпили некоректно и са излъгали за здравословното състояние на Карвальо.

"На Георги Иванов също не му прави чест подобно изказване. Лично той много добре знаеше за контузията в рамото и от клуба я определиха като несъществена. Да не говорим, че футболистът игра със същата контузия при нас в 15 мача. И преди да подпишат договора \'клуб-клуб\', от Левски имаха заключението на медицинската експертиза, така че да не говорят такива неща, защото не им прави чест", каза още собственикът на Локо Пд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

popi84
26.01.2011 11:33

donatelo и Manower, Говеда тъпи, евродебили смешни, що не се изредите да налапате на Гара големия черен.......??? И не съм никво червено прасе, аз съм от Локомотив Пловдив бе смешник. Ние си плащаме

geasko
26.01.2011 09:13

Няма ли да се махат тия смешници,Гонзо и Батков от Левски.Посрамиха ни Клуба пред цял свят.

fashiong
26.01.2011 01:29

Не е правилно да не го вземат Левски. Няма значение контузен неконтузен минал е медицински тестове фитнес тестове и тн. Левскар съм но просто е некоректно това. Друг е въпроса че тоя Карвальо е дразнител и не знам за какво се хвърлиха на него.

donatelo
25.01.2011 23:06

popi84! ти прасе скопено недей да ми говориш за Купуваш-Плащаш,защото половината отбори от България са пропищели от вас.Те не виждат себе си колко много са затънали,чак взел да дава акъл как се пазарува. *lol*

Manower
25.01.2011 22:40

Говеда ще викаш като се прибереш вкъщи! Простак недорасъл,къв си ти, че ще раздаваш правосъдие,бе?!

popi84
25.01.2011 22:05

А ти говедо, трябва да разбереш, че най-простият процес в търговията е Купуваш-Плащаш, не Купуваш- И не плащам щот съм говедо и ми е простено!!! Земи малко наведете виновно глави, поне що се отнася до тази тема, то е ясно,че по другите не може да ви се затворят зурлите

bradata63
25.01.2011 19:28

И ти Коко трябва да разбереш,че търговията не е като хазарта само печалба има и загуби!