Батков: Моралът на Петков е типичен за махалата, от която произхожда

09:37
Батков: Моралът на Петков е типичен за махалата, от която произхожда
Собственикът на Левски Тодор Батков отвърна с остри реплики към вратаря Георги Петков, който разбуни духовете на "Герена", заявявайки, че адвокатът реди състава.

"В състава на Левски за сезон 2010/2011 Петков бе с най-голяма заплата. По-голяма дори от възнаграждението на заслужили футболисти като Христо Йовов, по-голяма от звездата Гара Дембеле, искан от Премиършип, Серия "А" и Примера дивисион.По-голяма и от холандците, сред които има бивш играч на Фейенорд, а имаше и бивш холандски национал. Така че представете си какъв хляб е ял Петков в Левски. И от кого го е получавал. И как. И съпоставете ситуацията със сегашните му думи", коментира Тодор Батков пред вестник "Труд".

"Отношението на Петков към тренировъчния процес, изявите му в официални мачове и формата му от последните няколко години принудиха ръководството да търси промени. Както с треньора на вратарите, така и със свежи попълнения на вратата. Оставям на неговата съвест твърденията, които може би не са безоснователни, за симулативни игри, в които е продавал интересите на отбора. Ще припомня само мачовете с Дебрецен и особено тежкото поражение в Лисабон. Дълго го търпяхме", казва обвинително адвокат Батков.

"Не съм си правил илюзии за морала, типичен за махалата, от която произхожда. Но аз съм се застъпвал, за да не бъде изваден от състава още преди години. Аз! Аз отказах да го продам и през лятото."

"В четвъртък се разделихме коректно с Петков, дадох му парите и благодарствен плакет, лоша дума не каза, учуден съм от тези изявления", заяви пък изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lozan_kr
25.01.2011 20:51

браво Петков - истината боли ама трябва да се приеме
най голяма заплата? ами той бе половин отборБ!!! *thumb_up* *thumb_up* *beer*

LevSkarCh3
25.01.2011 14:41

аман от такива тъпи дечурлига като valk0v *stop*

ANTWERPMIRACLES
25.01.2011 13:27

Доносникът Батков произхожда от село Левочево . Интересно , какъв е неговият морал ? *joking*

speedline
25.01.2011 11:34

Чесно казано не мога да разбера от какво недоволства Петков.Наистине е дал много на ЛЕВСКИ,но от няколко години е в страшно слаба форма.Явно вече е далеч от най-добрите си години и трябва да си тръгва от ЛЕВСКИ.

valk0v
25.01.2011 11:26

Ей това е бе селяния - бяха години наред заедно, а сега се обиждат по медийте.
И тая свиня батков си изкара футболистите големи звезди - искали ги от висшата лига, от серия а от незнам си къде. ХАХАХАХАХА *lol* затова и пробиха в сериа а и висшата лига футболистите на левски, добре че са турчалята да им взимат звездите. Щом гошо вратарчето е бил с най-голяма заплата представям си *lol*

sliva90
25.01.2011 09:45

аман от капути като Борето и Петков който плюят ЛЕВСКИ *thumb_down*