Здравко Лазаров стресна лекарите на Локо Пловдив

08:56
Здравко Лазаров стресна лекарите на Локо Пловдив
Капитанът на Локомотив Пловдив Здравко Лазаров вдигна на крак вчера лекарския щаб на тима от парк "Лаута". Електричката се появи с висока температура за последната тренировка на родна земя преди първия подготвителен лагер в испанския курорт Марбея, съобщава "Меридиан мач".

Клубният лекар Костадин Павлов прегледа футболиста, като разкри пред спортно-техническия щаб, че не трябва да се рискува със здравето на нападателя. В същото време шестте от новите попълнения в лицето на Боян Дойкич, Патрик Огунсото, Хуан Баиентос, Янко Сандански, Любомир Витанов и Димитри Дюранд минаха задължителните медицински прегледи под тепетата. Все пак някои от тях се появиха на "Лаута" за тренировка.

Новата перла в селекцията на Локо Пд Патрик Огунсото направи няколко обиколки на клубното съоръжение, след което се прибра в съблекалнята. Дошлите от втородивизионния гръцки Трикала Боян Дойкич и Хуан Бариентос участваха до края в заниманието. Днес в 5,45 ч. Сутринта всички футболисти на Локо Пд се събират на стадиона, след което потеглят с клубния автобус.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация