Дембеле остава на \"Герена\"

08:54
Дембеле остава на \"Герена\"
Левски официално обяви, че няма да продава звездата си Гара Дембеле. Нападателят със сигурност ще остане на Герена поне до края на сезона.

"Дембеле остава, поне до лятото. Това беше решено още в момента, в който Карвальо се върна в Локомотив Пловдив", лаконичен бе спортният директор Георги Иванов.

Междувременно албанският мениджър Сокол Хаджия каза пред сайта "Калчомеркато", че според него има 70% вероятност Дембеле да отиде в Италия. Там го искат Киево, Катания и Чезена. Хаджия има разрешение от Левски да урежда трансфер на играча в Италия.

"С очите си видях офертата само на един от тези три клуба (б.р. Киево, Катания и Чезена). Заради условията за конфиденциалност не мога да кажа кой е точно. В личен разговор Гара ми каза, че или ще отиде в Италия, или в Англия. Но предпочита Италия. Един от гореспоменатите 3 италиански клуба предложи за него 2,7 млн. евро на два транша - от 1,2 млн. и от 1,5 млн. Сделката можеше да се сключи бързо, но италианците искаха да изплатят парите за период от 2,5-3 г., докато Левски иска всички пари най-много за година и половина".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация