Шеридън бяга от ЦСКА

08:51
Шеридън бяга от ЦСКА
Ирландският нападател Килиън Шеридън иска да напусне ЦСКА, стана ясно вчера. Той е уведомил вече за намерението си треньора Милен Радуканов и шефовете на клуба, съобщава "7 дни спорт".

Казал им е да му търсят нов отбор, където да бъде продаден. Засега операцията се затруднява и от това, че трансферните му права са блокирани от съдия-изпълнител като обезпечение на дълг на ЦСКА.

Шеридън в момента не тренира под предлог, че има контузия в ахилеса. По тази причина той пропусна вчерашния двубой с Вихрен. Причините да иска да си ходи са вечното бавене на заплати, както и фактът, че рядко играе като титуляр при Милен Радуканов. Треньорът залага в нападение на Мишел Платини или Спас Делев като централни нападатели. Това ядосало Шеридън, който се опасява, че като резерва в ЦСКА ще загуби и мястото си в националния тим на Ирландия.

В момента ЦСКА се опитва да му уреди трансфер в Англия или Шотландия, срокът е до края на месеца, когато затваря трансферният пазар. Със сумата червените ще трябва да погасят и дълга си към Селтик за Килиън Шеридън, който е на стойност повече от 300 000 евро. Наскоро от шотландския клуб се оплакаха, че още не са получили нищо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cc160
25.01.2011 12:20

Най-добре е да го продадат на Селтик за 600 000 евро *lol* *party*

venigani
25.01.2011 12:18

Нема такъв отбор-още не го купили, пък ще го продават.Закривайте червените дебили *thumb_down*

plamen_milan
25.01.2011 11:38

още от преди да дойде в цска е национал.явно ирландците за много по-зле и от нас

krasenco
25.01.2011 09:54

От кога Шеридан е национал,че да загуби мястото си *smile* Инъче мисля,че трябва да му се дава повече шанс за изява *wink*