Гонзо: Вместо да си тръгне с достойнство, Петков хленчи пред медиите

20:47
Гонзо: Вместо да си тръгне с достойнство, Петков хленчи пред медиите
"Георги Петков напада институцията Левски и твърденията му са смехотворни", отсече спортният директор на "сините" Георги Иванов-Гонзо в отговор на изявленията на вратаря, че собственикът Тодор Батков реди състава.

Бившата "деветка" на Левски каза пред "РИНГ", че е обяснил лично на Петков, че е извън състава заради големия спад във формата си и това е единствената причина за неговото изваждане от състава. Гонзо разкри и компенсацията, която е получил Петков за разтрогването на договора си, а тя е 80 000 евро.

"Вместо да си тръгне с достойнство, като мъж, Петков хленчи пред медиите. Вината е изцяло в него и той загуби мястото си заради начина, по който пазеше за Левски. Георги трябва да си даде оценка и да разбере, че сам си е виновен за това, да си тръгне от Левски", допълни Гонзо.

По-рано днес в Александруполис той бе категоричен пред родните медии, че Гара Дембеле няма да бъде трансфериран и ще играе за Левски през есенния полусезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bleid_2
25.01.2011 10:17

Мачовете на Петков срещу Спортинг и Гент бяха вторият му шанс защото вече се беше издънил жестоко срещу Дебрецен за влизане в групите на Шампионската лига.Нека да не ви е толкова къса паметта за тези неща.Видно е че в момента ЛЕВСКИ се подмладява което мен ме радва и рано или късно младите ще покажат нужните качества.Петков е вече на години и формата му не отговаря на изискванията на отбора.Просто не е редно да говори така защото хората обичащи отбора ще го намразят вместо завинаги да си остане взаимното уважение.

chemkata
25.01.2011 03:17

извинявам се в по слаб отбор беше Рен... и пак беше нещо като Домовчийски в Херта когато бяха в 1ва бундеслига *smile*

chemkata
25.01.2011 03:15

ех колко е приказлив в момента тоя пор ... защо не беше така когато играеше в Лил ... Примерно ? *thumb_up*

lozan_kr
25.01.2011 02:06

ееех, защо не дойде в ЦСКА, а избра кипър?!
нищо има време! *thumb_up* *thumb_up* *beer*

toniii1914
25.01.2011 00:38

Петков направи няколко грешки срещу Спортинг и Гент и повече не получи шанс да си поправи грешките и да покаже, че все още е на ниво. Той е легенда на Левски и точно затова заслужаваше 2-ри шанс.

Xelikopterr
25.01.2011 00:25

Юрист съм по професия и в моята област субективното и обективното рядко успяват да се препокрият напълно. Искам да кажа, че от субективна гледна точка, Петков е един от легендарните вратари на Левски, но от обективна такава, той действително бе позагубил форма в последно време.

radunchu
24.01.2011 23:04

Чкайте малко не е ли прав Гонзо, че Петков бе изгубил форма??? Не помните ли головете които му вкарваха от центара на няколко пъти и абсурдните глешки в края на кариерата си в Левски?? Не помните ли??? Това, че Петков е легенда на Левски няма никакъв спор! Но все пак в последните си мачове показа, че не е във форма.. даже му дадоха шанс.. и видяхте срещу спортинг какво стана.. Легенда е няма спор!

Adicted
24.01.2011 21:45

тоя пък никога не е бил играч най смешния на света.и как гледа само хахаха Гонзо зарди такива сме зле.

tenebrum
24.01.2011 21:30

докато футбола се ръководи от малоумници като тоя подуенски бакенбард а и не само,във всички клубове са такива,няма да се оправи никога,ще си гледаме английското където хората играят красив и истински футбол наслада за окото и ще си мечтаем да ги стигнем поне малко някой ден,а селските пръчки ще си говорят измислените надути слова и ще ни убеждават как нашите отбори вървяли добре

Nasko458
24.01.2011 21:30

Каквото и да говори Гонзо Петков беше един от най-добрите и всеоотдайни вратари които сме имали и нищо няма да промени този факт. *thumb_up*