Петков: Тръгвам си много обиден на Батков

20:45
Петков: Тръгвам си много обиден на Батков
В емоционално интервю бившият вратар на Левски Георги Петков призна, че си тръгва безкрайно обиден от "Герена". Стражът е обиден на президента Тодор Батков заради отношението към него и начина, по който се раздели с клуба.

"Не може един президент да казва кой ще играе и кой няма да играе", заяви Петков през "РИНГ". "Не съм предполагал, че след 10 години вярна служба на този отбор, след различни контузии, счупен крак... оставял съм си сърцето на "Герена" и в един момент се оказвам ненужен. Смятах, че бъдещето ми е свързано с този клуб и ще остана да работя в него и след края на състезателната ми кариера, но не съм предполагал, че може да постъпят така с мен. Нищо не може да ме успокои, нито бенефиси, нищо", каза с голяма болка Петков. Той допълни, че се чувства физически добре, здрав и му се играе футбол, затова е разтрогнал договора си по взаимно съгласие.

Той допълни, че не се сърди на Георги Иванов-Гонзо за и си остава приятел с него. "Гонзо е директор, той е от другата страна на барикадата. Знаете: "Който плаща, той поръчва музиката". Георги Петков каза още, че той се е превърнал в изкупителна жертва и неуспехите винаги са били прехвърляни на негово име, дори и да му вкарат гол от два метра. "Този отбор не е този на Левски отпреди, когато имаше уникален колектив. В последно време не мога да разбера какво става в тима, взеха футболисти, които още не знаят какво означава да носиш синята фланелка", заключи Петков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
25.01.2011 11:37

Ей Жорка ,забрави много бързо кой ти даваше хляба!!!

mafiota83
24.01.2011 21:35

ем докато бай ганьо е там така ще е, с мислене от преди 89 година няма как да стане, тоя палячо ганьо по-добре, чорни да го изрита.