Гонзо: Батков не реди състава, Петков говори глупости

18:15
Гонзо: Батков не реди състава, Петков говори глупости
Спортният директор на Левски Георги Иванов отговори на Георги Петков и нападките от страна на вече бившия вратар на „сините” по адрес на клубното ръководство.

„Няма нищо вярно в това, че Батков реди състава. Той напада Левски и говори глупости, сега след като взе компенсация. Знаете ли колко взе Георги Петков от Левски. 80 хиляди евро!

Не разбирам защо Петков се присъедини към един хор, който започна да пее и да внася само смут в отбора.

Никога не съм се съмнявал в лоялността и честността на Петков, но към него никога не имало оферта и затова не е бил продаден”, каза Иванов пред RING.BG нападайки и предшественика му Даниел Боримиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

thrill
24.01.2011 19:19

Иванов изпитва някаква необяснима омраза към всички титуляри от отбора , който игра на 1/4 финали . По един или друг начин непрекъснато се проявява тази неприязън в отношението му към тях . Приносът на Петков за класирането в групи на шамп. лига и 1/4 финал е огромен . Дори , по моя убеденост - решаващ . Само ще припомня първите минути от мача с "Публикум" в реванша след загубата в първия двубой . Тогава , Петков спаси отбора си от катастрофа , а след този мач отборът продъжи напред до 1/4 фин . пак с основната заслуга на Петков. В сущото време , през този период , Иванов стана основен виновник за позора БАТЭ Борисов , отнемайки определеното от треньора за друг изпълнение на съдбоносната дузпа и лишавайки по този начин отбора от сигурно участие в ШЛ.

don_a4o
24.01.2011 19:01

80 хилки са му дали от Левски и недоволен, ем Петков нестава за вратар и за човек, много мръсен и алчен