Божинов и Мартин Петров аут за Естония

15:30
Божинов и Мартин Петров аут за Естония
Валери Божинов и Мартин Петров няма да бъдат викани за контролата на националите ни срещу Естония в Анталия на 9 февруари. Националният селекционер Лотар Матеус ще даде почивка на Марто, който и без това е наказан за първата ни евроквалификация с Швейцария. Божинов пък от началото на годината е повече по светските страници у нас и в Италия след връзката си с Николета Лозанова, отколкото в групата на “ Парма”. Той не бе на пейката и при победата с 2:0 над “Катаня”. В състава твърдо са играещите в Русия Благой Георгиев, Георги Пеев, Иван Иванов и Чавдар Янков.

В групата ще се завърне Станислав Манолев, който дълго време лекува контузия, но вече играе редовно за ПСВ “Айндховен”. Вчера той бе отново титуляр при победата с 3:0 над “Венло” в холандското първенство.

Шампионът “Твенте” на националния вратар Николай Михайлов пък постигна доста трудна победа с 2:1 при гостуването на “Грьонинген” и продължава да гони ПСВ за лидерството в първенството.

Нашите ще се съберат в София за кратък лагер, а ще летят за турския курорт с чартър. Този път всичко трябва да е наред, защото по принцип Матеус изпитва неприязън от мачовете в Турция. В контролата срещу Саудитска Арабия, която бе едва вторият му мач за националите, той бе стъписан от невероятно гадните условия в Истанбул, като отборът не успя да направи и една нормална тренировка, а накрая игра и на тренировъчен терен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

don_a4o
24.01.2011 17:05

Жалко, че Марто е наказан, а за Божинов той не е във форма и светският живот с Николетка е на първи план, за мен това е пълен провал като човек и като футболист нищо не постигна,да си изостави детето и жената заради някво овца тъпак, дано страда и нищо добро да не види оттук нататък, само надолу да върви