ЦСКА и Локо София готвят бартерна сделка

10:27
ЦСКА и Локо София готвят бартерна сделка
Ръководствата на ЦСКА и Локомотив (София) подго­твят бартер. Столичните „же­лезничари" искат да привле­кат в редиците си левия халф-бек на „армейците" Ру­мен Трифонов. По този на­чин „червено-черните" възна­меряват да запълнят праз­нотата по левия фланг, която се очаква вслед­ствие на трансфера на Ди­мо Атанасов в Лудогорец. Според запознати шефовeтe на ЦСКА са готови дa се разделят с Трифонов, но само ако в замяна Локомотив им даде полуза­щитника Светослав Дяков, пише "Тема Спорт". Както е известно, халфът бе на челно място в списъка за зимна селекция на Милен Радуканов, но двата клуба не се споразумяха за условията. Така до сделка не се стигна. Контрактът на Дя­ков с Локо Сф изтича през лятото.

Интересното е, че точ­но преди да подпише с чер­вените преди година, Три­фонов бе пред трансфер именно при червено-черните. В последния момент обаче той парафира с родния си клуб. Играчът бе взет в ЦСКА като опция за левия бек, но така и не успя да се наложи като основна фигура в състава. Румен бе пробван и като ляво крило, но също без успех.

Предстоят заключител­ни разговори между двете ръководства за очаквания бартер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
25.01.2011 08:32

Ще се споразумеят разбира се!Ще го включат сигурно към някоя сделка с боклук и така,както си мислят,че ще се разплатят с някой отбори... *thumb_down*