Блед \"бял балет\" победи трудно Майорка на \"Бернабеу\"

21:50
Блед \"бял балет\" победи трудно Майорка на \"Бернабеу\"
Реал Мадрид победи Майорка на "Сантяго Бернабеу" с 1:0 в мач от поредния кръг в испанската Примера.

"Белия балет" се представи слабо през първото полувреме и не успя да създаде нито едно чисто голово положение. Карим Бензема почти на игра с топката, играта на Кака и Кристиано Роналдо също не бяха на ниво. В 13-а минута гостите пропуснаха най-чистото голово положение преди почивката. Нсуе бе изведен чудесно отдясно, влече в наказателното поле на "кралския клуб" и стреля, но ударът му срещна гредата. Майорка се представи много добре в дефанзивен план и не даде никакви шансове на съперника си.

Вторите 45 минути започнаха с опасност пред вратата на Реал, но Касияс спаси удара на Уебо. Играта на домакините в атака бе все така бледа и лишена от идеи. В 61-а минута обаче Карим Бензема добре финтира защитник и от около 15 метра с коварен удар по земя откри резултата. Голът пречупи гостите и те сякаш не вярваха, че до края на двубоя имат шанс да стигнат до равенство. В 82-а минута удар на Роналдо с глава срещна напречната греда. Шест по-късно пък Бензема пропусна чудесна възможност да отбележи втори гол за "белите". В последната минута на даденото от съдията продължение пък Касияс спаси трите точки за своите, след като отрази шут на Уебо.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
24.01.2011 11:31

levskirealfen гола на бензема беше супер смешен добре че вратаря е много зле

levskirealfen
24.01.2011 08:51

Бензема много ми хареса 2то полувреме. Сякаш след гола започна да играе с желание и хъс. Голът му беше великолепен. Спиране, финт, удар и гол! Дано да играе така до края на сезона! Hala Madrid
П.С. Защо отново има каталунскй боклуци в нашата тема?!

gopencet0
24.01.2011 08:39

Тоя Бензема най - много да обьрка сезона за Реал ... Няма как да се разчита само на него в нападение, Игуаин е с пьти по класен от него и се справя много по добре сам в атака, жалко че отсьства *sick*

TheSlimShady
24.01.2011 06:45

На този етап са важни само 3-те точки! И наистина.. какъв блед "бял балет", това че вкараха само един гол.. надиграха Майорка.. не им достигна малко късмет за по-голям резултат! Аз сън доволен от играта на Реал! Започват да се сработват! Но липсата на Игу им се отразява негативно.. дано се оправи по-бързо от очакваното! Хала Мадрид!

RV18
23.01.2011 23:52

Какъв блеб бе те ги утрепаха тва 4е някой нямат късмет а др умения е др въпрос!! А и Майорка не са слаби!!!

ivaniah
23.01.2011 22:55

ще видим след време кой клизматик, то и за интер се говореше така, но .........