Обраха Реднап в Мадрид

15:14
Обраха Реднап в Мадрид
Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап пътува до Мадрид през седмицата, за да наблюдава Диего Форлан, но бе неприятно изненадан в испанската столица, след като крадци го обраха.

"Излизах от стадиона, заедно с асистента си Кевин Бонд, и бе много претъпкано. След това видях двама души пред мен и почувствах как ми пипат палтото. Не обърнах внимание. Взеха ми всичко, пари, кредитни карти, всичко. Вероятно не са знаели кой съм. Сега вероятно са в някой ресторант, пиейки най-доброто вино и хапвайки най-хубавите пържоли", сподели Реднап.

"Не знам какво правеше Кевин, докато ни ограбваха. Каза, че ги е видял. Попитах го защо не е направил нищо. Това е странно. Надявам се, че не е част от бандата", добави спецът в шеговит тон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

JasonX22
22.01.2011 15:59

Мамка му,знаех си че ми е познат от някъде.Ама в крайна сметка той не е за 3200 лири и 1130 евро,така че мисля да пия едно и за него докато гледам на новата си плазма неговите момчета как играят.
Е шегата на страни,човека едва ли е очаквал че някой ще тръгне да го обира,ама с коментара показва отново че е печен човек.

RosickyBoy
22.01.2011 15:54

Те да те опънат тебе, няма да се усетиш май .. *sick*

smart_1
22.01.2011 15:36

хахахаха няма да се очудя ако го е обрал някой наш сънародник *lol*

biancorosso
22.01.2011 15:22

"..и почувствах как ми пипат палтото. Не обърнах внимание." Хаха ми като си тъп...Почувствал, че му пипат палтото и не обърнал внимание, после се чуди що са го обрали *lol*