Левски дава Металург Донецк на ФИФА

10:37
Левски дава Металург Донецк на ФИФА
Търпението на Левски се изчерпа и "сините" ще дадат Металург Донецк на ФИФА.

Днес изтече поредният краен срок, който от "Герена" отпуснаха на украинския клуб за разплащане по трансфера на Зе Соарес. Още в понеделник ще бъде изпратена жалба до световната централа, съобщи за "Стандарт" изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков.

Припомняме, че Левски продаде Зе Соарес на Металург преди година, но още чака част от трансферната сума.

"Винаги сме били коректни и сме правили компромиси. Разбираме, финансова криза е. После обаче нас ни обвиняват, но това е друга тема", обясни Константин Баждеков и се върна към случая "Базил де Карвальо".

"За нас той е приключил. Становището на адвокат Ивков е категорично - Карвальо не е играч на Левски. Дали сме споразумение с мениджърката на футболиста мадам Ба за връщане на сумата, която тя получи предварително по така и нереализирания трансфер. Трябва да я внесе обратно до вторник. Проявила е разбиране с уточнението, че трябва първо да консултира споразумението със своите адвокати", добави още Константин Баждеков.

Срещата на мадам Ба на "Герена" беше само с адвокат Иво Ивков, който представлява Левски по случая.

В заключение Константин Баждеков заяви, че лично той не знае за развитие на въпроса с евентуалната продажба на Гара Дембеле, въпреки многобройните информации в наши и чужди медии.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация