Венгер си хареса защитник на вечния враг Тотнъм

09:37
Венгер си хареса защитник на вечния враг Тотнъм
Арсенал ще опита да привлече защитник на вечния съперник Тотнъм.

Мениджърът на "топчиите" Арсен Венгер смята, че опитният бранител на "шпорите" Джонатан Уудгейт е добро решение за проблемите на тима му в отбрани. Френският специалист е принуден да реди състава без Томас Вермаелен и Себастиен Скилачи, които лекуват травми.

Звездата на Уудгейт изгря в Лийдс, но кариерата на футболиста бе белязана от чести травми. Бившият английски национал не е играл в официален мач повече от година, но в средата на седмицата се появи на терена в контрола срещу Куинс Парк Рейнджърс. Джонатан бе сформирал двойка в центъра на отбраната с Ледли Кинг, но Хари Реднап отдавна не може да разчита на двамата, а отборът се справя добре и без тях.

Според информациите, мениджърът на Тотнъм няма да спира Уудгейт, ако пристигне конкретна оферта от Арсенал. По-любопитно обаче е как ще реагират феновете. Враждата между "артилеристите" и "шпорите" е пословична и всеки футболист, който премине в лагера на противника, веднага се превръща в предател.
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rusiq111
22.01.2011 20:34

Ако трансфера излезе около 3 лв. ще е добро попълнение но ако стигне вече 5 или повече ще е голяма грешка за Арсенал... Уудгейт играе по 1 мач на сезон общо взето ... Венгер има лоша трансферна политика ... Защо не вземе 1 добър вратар и 1 добър защитник... и да си реши проблемите... Диего Лопез мисля че беше вратаря на Виляреал и Диего Годин ще са добри попълнения за Арсенал ...

Notilke
22.01.2011 15:15

"Дървената порта" ще се впише добре в състава на Венгер. *thumb_up*

Arsenal__1886
22.01.2011 12:37

Тоя не стига че е на 30, безброй контузии ами и при пилетата.. Абсурд! *party*

useraAfc
22.01.2011 12:30

Не ни трябва този.По добре Гари Кейхил 100 пъти по стабилен е от Уутгейт