Вуцов: Случаят с Де Карвальо е груба грешка и обида към футболиста

13:32
Вуцов: Случаят с Де Карвальо е груба грешка и обида към футболиста
Легендата на Левски Иван Вуцов критикува ръководството на "сините" за проваления трансфер на Базил Де Карвальо и заяви, че за футболиста е голяма обида да бъде разкарван из цяла България.

Де Карвальо бе представен от "сините" преди известно време, след което контузи рамото си още на първата тренировка с новия си тим.

След това, от Левски заявиха, че нападателят има хронична травма и се отказаха от него. Според самия футболист, той има договор с Левски, като ситуацията около него остава неясна. Вуцов, който беше дошъл да почете годишното тържество на Клуба на спортния деятел, заяви:

"Не съм запознат с целия трансфер. Случаят говори за обидно поведение от страна на хората, сътворили тази идея. Това е груба грешка, не знам дали има договор с Левски и Локомотив са знаели за травмата му. Мисля, че не, защото той им вършеше добра работа. Левски побързаха да се отрекат от него, той не заслужава такова нещо. Обикаля "Герена" и няма кой да му каже здрасти. Довчера пък събираше овациите на всички. Това е обидно за него и като цяло за нас като държава. Какво би си помислил той и другите футболисти, идващи в България".

Вуцов коментира и назначението на Лотар Матеус за национален селекционер.

"Много верен ход. Подкрепете тази идея. Надявам се да победим Швейцария и Матеус да спечели двубоя с Хитцфелд", смята легендата на Левски. "Футболът в "А" група е по-интригуващ от миналото. Наруши се моделът "сини-червени". Литекс наруши статуквото, крачка назад обаче е напускането на Краси Балъков. Вижда се възходът и на Локомотив Пловдив. За мен най-голяма заслуга има Христо Бонев. Локомотив може да обърка сметките", каза още Вуцов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация