Милан с класика над Бари за Купата на Италия

23:51
Милан с класика над Бари за Купата на Италия
Отборът на Милан победи Бари в мач от 1/8-финалите от турнира за Купата на Италия. Двубоят на стадион "Джузепе Меаца" приключи при резултат 3:0 за домакините.

В 4-а минута на мача домакините организираха хубава многоходова акция, която обаче не завърши с удар към вратата. Малко след това Ибрахимович пропусна страхотна възможност за Милан, като не успя да се разпише от близко разстояние. През първите 15 минути на срещата домакините владееха инициативата и имаха игрово предимство. Комбинация между Касано и Робиньо в 17-а минута завърши със силен шут на бразилеца по земя, но топката премина покрай целта. Само две минути по-късно обаче "росонерите" поведоха в резултата, след прекрасна самостоятелна акция на Ибрахимович, която завърши със силен диагонален шут с десния крак. Няколко минути след това стажът на Бари извади много опасен изстрел на Робиньо от границата на наказателното поле. В добавеното време на първото полувреме Робиньо асистира на младия халф Александер Меркел, който направи 2:0 за Милан с удар от около 10-тина метра.

Второто полувреме отново започна на високи обороти, като в началото му и двата тима създадоха по едно добро положение пред противниковата врата, но не успяха да реализират. В последствие Милан наложи натиск и притисна гостите в тяхната половина. Последователно пропуски за"росонерите" направиха Касано и Робиньо. Златан изведе на отлична стрелкова позиция Робиньо в 65-а минута и бразилецът не сгреши за 3:0 за Милан. До края на мача нови попадения не паднаха и домакините се поздравиха с успеха.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация