Валдано: С Моуриньо сме в отлични отношения

17:35
Валдано: С Моуриньо сме в отлични отношения
Генералният директор на Реал Мадрид Хорхе Валдано отново отрече да има противоречие между него и треньора Жозе Моуриньо.

Смята се, че двамата имат обтегнати отношения, заради непрестанното желание на португалския наставник за привличането на нов нападател до края на януари.

"Пишат се луди неща. С Моуриньо сме в отлични отношения и постоянно контактуваме", каза Валдано.

"Относно Рууд ван Нистелрой, в момента водим преговори и другата седмица ще имаме конкретен резултат", каза още директорът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Madridista_rms
20.01.2011 20:42

Тоя идиот само пречи на треньорите, които идват да водят тима през годините...И всичко заради това,че с Перез са в отлични отношения

crreal
20.01.2011 19:26

Не знам феновете на отбора в Испания защо не спомогнат за махането на тоя господин?Знаем ,че мнението на феновете е важно за клуба и мисля ,че ако поискат махането му може и да успеят някога.Дано това стане ,зашото с този нищо хубаво не ни чака.Всяка година едно и също...едва ли всички специалисти които бяха през тия години са нямали качества да водят отбора.

crreal
20.01.2011 19:23

Дори да е така (много се съмнявам) феновете на Реал ще сме много по-спокойни ,ако ти се махнеш от клуба възможно най-скоро.

unstoppable_ss
20.01.2011 18:25

Поправете го.. С Моуриньо сме в отлично отношения.. В "отлични отношения" трябва да бъде.. *thumb_up* *lol*