Курдов поиска обратно в Ботев

11:20
Курдов поиска обратно в Ботев
Само пет дни след като подписа сензационен договор с Лудогорец 1947, нападателят Атанас Курдов обърна плочата на 180 градуса и поиска да се върне обратно в Ботев Пловдив. Пловдивчанинът потвърди намеренията си, но отказа да назове конкретни причини за своето решение.

"Да, истина е. Вече поставих въпроса пред ръководителите на Лудогорец, очаквам в най-скоро време отговор от тях. Това не е моят отбор и тук не се чувствам добре. Може и да съм избързал с подписването на договора, но все пак нищо фатално не се е случило. Смятам, че шефовете на клуба от Разград ще проявят разбиране", призна вчера бившият младежки национал.

Според наши източници проблемите на Курдов са от финансово естество, тъй като се е получило разминаване от първоначално обявените възнаграждения от заплати и премии.

Както е известно, с напускането на Ботев нападателят наговори куп глупости към феновете на отбора, поместени в личния му профил в социалната мрежа "Фейсбук". Головата машина на "канарите" от есенния полусезон нарече жълто-черните привърженици "гадни злобни мишки" и пожела да ги сложи на "оная си работа".

Председателят на "Ботев" и същевременно старши треньор на тима Марин Бакалов обаче не пожела да коментира сензационния обрат относно Атанас Курдов.

"Доколкото знам, той е футболист на "Лудогорец", бе лаконичното изказване на рекордьора по участия в "А" група.

Наши източници разкриха, че Бакалов ще направи първо сондажи сред агитката на "Ботев", за да разбере дали феновете са склонни да простят на поразглезената звезда. Едва тогава от клуба могат да излязат и с официално становище по казуса.

При заминаването за лагера в Хисаря Бакалов изрази пред "24 часа" разочарованието си от постъпката на Курдов. "Той избра парите, пред това да е в сърцата на нашите привърженици. Сигурен съм, че от "Ботев" щеше да направи много по-голям трансфер от този в Разград, но така си е преценил", каза тогава наставникът на "канарите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ultrablue1914
20.01.2011 11:28

Вземи си куклата,дай си ми парцалите! Лапешка работа! *lol*