Руснаци гласят Жо за Спартак Налчик

10:42
Руснаци гласят Жо за Спартак Налчик
Спартак Налчик е договорил крилото на Левски Жоазиньо, съобщи вчера руската преса. "Советский спорт" твърди, че двата клуба са се разбрали и бразилецът е едно от шестте сигурни нови попълнения в отбора.

По информация на "7 дни спорт" сделка все още няма. Причината е във високата цена на джобния бразилец. Руският клуб не може да даде исканите от Левски пари. Твърди се, че сините искат около един милион евро, които обаче са твърде много за руснаците.
Доскоро Жоазиньо бе със статут на непродаваем, тъй като от Левски смятаха да се разделят единствено със звездата си Гара Дембеле. Досега обаче опитите за продажба на нападателя удариха на камък, което може да отвори вратите за трансфер на Жоазиньо.
Мениджърът Мирчо Димитров, който посредничи за евентуалната продажба на кариоката, заяви, че е влизал в контакт с шефовете на Спартак (Налчик). Той обясни, че интересът е голям, но до сделка едва ли ще се стигне заради финансовите претенции на Левски.

Криля Советов също е кандидат за подписа на Жо. Тимът от Самара готви оферта от 1 милион евро, но до момента официално няма такава на Герена. Криля Советов вече купиха играч от "А" група, това е бившият вратар на Славия и ЦСКА Райс Мболи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация