Бекъм се разплакал от новината за четвърто дете

19:52
Бекъм се разплакал от новината за четвърто дете
Халфът на Лос Анджелис Галакси Дейвид Бекъм се разплакал, когато разбрал, че съпругата му Виктория е бременна за четвърти път, съобщиха медиите в САЩ.

Футболистът, който в миналото защитаваше цветовете на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид, останал стъписан от радостната новина, когато прочутата певица, известна още като Пош, му съобщила, че очаква четвъртото си дете през ноември. Бившата звезда на групата "Спайс Гърлс" споделила на Дейвид новината по време на романтична вечеря вкъщи.

"Тя започна разговора за бъдещето им като семейство и за това къде трябва да живеят- в САЩ или във Великобритания", обяви за американските медии запознат източник.

"Но когато той каза, че трябва да се вземат предвид и трите им деца, тя се усмихна и просто го поправи, че са четири. Тогава лицето на Дейвид се изпълни със сълзи. Той е много емоционален човек", заяви още британския източник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nCuXonaT
20.01.2011 16:03

nachoss, тъкмо това се зачудих и аз. Дори да е заченала вчера, това значи, че трябва да роди най-късно края на октомври *lol* Според мен някой не е написал като хората кога се чака детето, защото ако се роди през ноември ще е чудо на медицината *lol*

nachoss
20.01.2011 02:14

Добре де, бремеността трае до 9 месеца и как аджеба ще очакват детето чак ноември, след като ние от месец знаем, че ще ражда. Какво излиза, че 11 месеца ще е надута ли бе. Айде стига *party*

nino4
20.01.2011 00:27

ти си някакъв ограничен тъпанар! : ) *thumb_up*