Кевин Филипс: Казаха ми, че съм свободен да напусна Бирмингам

14:41
Кевин Филипс: Казаха ми, че съм свободен да напусна Бирмингам
Ветеранът Кевин Филипс от тима на Бирмингам призна, че дните му на "Сейнт Андрюс" вече са преброени, след като мениджърът Алекс Маклийш му е съобщил, че може да напусне клуба.

През лятото на 2010 г. Филипс продължи с една година контракта си, но заради травма пропусна началото на новия сезон.

След възстановяването си той игра само в 8 мача и отбеляза един гол.

"Разговарях с мениджъра и той ми каза, че ако постъпи правилното предложение, мога да си тръгна", каза 37-годишният Филипс в интервю за Radio talkSPORT.

"Това разбира се е голямо разочарование, но приемам, че на този етап от кариерата ми е нужна да играя повече. Затова, ако пристигне съответстващо предложение, ще обмисля вариантите", допълни той.

Кевин Филипс също така се изказа в защита на Дарън Бент, който бе закупен от Астън Вила, след което мениджърът на Съндърланд Стив Брус го обвини, че е подвел по невероятен начин клуба. Филипс има повече от 200 мача с фланелката на Съндърланд, а също така проведе един сезон на "Вила Парк".

"Астън Вила получи класен нападател с фантастична статистка в Премиършип, а всички знаем, че именно това им е нужно. Трябва им някой, който умее да вкарва и Дарън Бент е един от най-добрите в това. Всичко е точно, като той сигурно ще получава два пъти повече пари, но и натискът върху него ще бъде огромен", коментира Филипс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация