Хицфелд: Или аз, или Матеус

09:15

Хицфелд: Или аз, или Матеус
Мачът на годината за България и Швейцария ще се играе на 26 март в София. Това каза треньорът на швейцарците Отмар Хицфелд в интервю за в. "Ди Велт" вчера. В момента в група 7 води Черна гора с 10 точки, пред Англия - 7, Швейцария и България - по 3, и Уелс - 0 т.

"И за двата отбора този мач е финал. Или аз ще победя, или Матеус. Надявам се да съм аз", отсече Хицфелд.

От швейцарския футболен съюз намекнаха пред в. "Тагесанцайгер", че резултатът срещу България е решаващ за бъдещето на Хицфелд. Той има договор до 2012 г. и миналата година трябваше да започнат преговори за нов. Според "Тагесанцайгер" обаче от федерацията са замразили всичко.

"Не бързаме за никъде. Още през септември казахме, че за новия договор ще се решава през пролетта на 2011 г.", коментира отговорникът за националния отбор в съюза Петер Щаделман. - Ще анализираме разговорите, които сме водили с Хицфелд досега, и ще обмислим дали да му предложим нов договор. Скоро пак ще се видим с него.

"В момента преговаряме - казва немецът в интервюто пред "Ди Велт". - Мисля, че скоро ще се разберем. Искам да работя с националния отбор и след 2012 г."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ANTWERPMIRACLES
19.01.2011 14:41

Нито ти ще победиш , нито той . *wink* ... Ще завършите наравно . После , нашите ще полегнат в Подгорица и двамата ще издухате супата . *sick*